SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP // Mihai Buzărnescu, tatăl Mihaelei, povestește cum a trăit meciul cu Garcia: „Eu într-un apartament, soția în altul” » Detalii de ultim moment despre ce s-ar putea întâmpla azi

Mihaela Buzărnescu, în meciul contra Carolinei Garcia // FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
Mihaela Buzărnescu, în meciul contra Carolinei Garcia // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 10:32

Mihai Buzărnescu, tatăl Mihaelei Buzărnescu (30 de ani, 30 WTA) a vorbit astăzi despre cum a trăit înfrângerea fiicei sale în fața Carolinei Garcia (25 de ani, 21 WTA), scor 3-6, 3-6, din prima zi a confruntării din Fed Cup. 

  • Partida Halep - Garcia (14:00) va fi urmată, după ora 16:00, de duelul dintre Buzărnescu (30 WTA) și Mladenovic (66 WTA), însă Segărceanu și Benneteau ar putea recurge la modificări în lot.
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

„Soția nu suportă să stea lângă mine, eu am alte manifestări, am nevoie de liniște. Ea a mers în apartamentul Mihaelei, eu am mers în alt apartament. Am primit multe mesaje de încurajare, dar eu eram concentrat la meci.

Mihaela a resimțit presiunea. Am vorbit după meci cu ea, era puțin supărată, dar nu a plâns. Pentru ea a fost o premieră să joace la acest nivel, după perioada de accidentări pe care a avut-o. Eu zic că a jucat bine. Dacă meciul se disputa până în august anul trecut, cred că altul era rezultatul. Pe Svitolina, de exemplu, a învins-o de două ori anul trecut” a explicat Mihai Buzărnescu, la TV Digi Sport.

Rămâne rezervă azi? 

Ulterior, tatăl Mihaelei Buzărnescu a lăsat să se înțeleagă că fiica sa nu va mai fi folosită și astăzi: Azi, fiind alt context, e posibil ca Florin Segărceanu să decidă schimbarea rachetei numărul doi. Sunt mai multe variante”.

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP 2019 Foto: Raed Krishan +11 FOTO

Vezi și:Buzărnescu, mulțumită de prestația sa: „De obicei sunt strictă cu mine, dar nu am ce să îmi reproșez”

REZULTATE

Sâmbătă: Simona Halep (2 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA) 6-3, 6-1
Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA) 3-6, 3-6

Azi, începând cu ora 14:00: Simona Halep (2 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)
Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)

Vezi și: Vrem în finală! Punct cu punct, cronologia ascensiunii fantastice a echipei de Fed Cup a României

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
1067633890090369
Bogdan Bogdan  •  21 Aprilie 2019, 13:40

Mihaela de azi ,nu are nici o legatura cu Mihaela de anul trecut pana la accidentare...trebuie cineva sa -si asume responsabilitatea si sa n-o mai cheme aiurea, doar pt ca e sus in clasament...ea daca joaca contra unei mature sau a unui scaun, tot ia bataie, sa fim realisti ..halepano si dublul nostru de aur, singura noastra speranta...

zorrozabal
zorrozabal  •  21 Aprilie 2019, 12:46
Postat de sebastian.vettel pe 21 Aprilie 2019, 11:47

*oricare

Buzarnescu de acum,nu prea seamana cu cea de anul trecut!S-a molipsit de la celelalte autsidere ale noastre!Adica joaca onorabil numai la inceput,pe fondul ingaduintei adversarei!Am observat ca toti marii campioni-cand joaca cu autsideri- joaca ca la antrenament, pana pe la 3-3 sau 4-4,dupa care "baga" break-ul castigator de set!

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  21 Aprilie 2019, 12:01

Halep va pierde. Iar buză e praf. Tatăl ei ar trebui să fie foarte dezamăgit. Trebuie înlocuită, e mână moartă.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează