SPORTURI  »  TENIS  »  ANUNȚ

Fraudă de 5 milioane de euro cu familia lui Ion Țiriac! Anunț de ultimă oră: „Oferim un apartament cui ajută la arestarea lor!”

Ion Tiriac, foto: Imago
Ion Tiriac, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 12:43 / Actualizat vineri, 19 august 2022 13:32

O înșelătorie online care se folosește de imaginea lui Ion Țiriac l-a înfuriat pe fiul miliardarului, Ion Ion Țiriac, care a anunțat că oferă un apartament cui reușește să prindă infractorul. 

Conform unei înșelătorii care circulă pe internet, Ion Țiriac „ar investi 15 milioane de euro într-o platformă care îi face pe români mai bogați”. Totul este fals, iar Ion Ion Țiriac spune că mai mulți români ar fi căzut plasă, o fraudă ce se ridică la 5 milioane de euro în total. 

Falsificatorii au modificat imagini în care miliardarul Ion Țiriac alături de Alessandra Stoicescu într-o emisiune fictivă.

Cum vede Ion Țiriac vizitele controversate și investițiile lui Viktor Orban în România: „Pe mine știi ce mă deranjează?”
NAȚIONALA
Cum vede Ion Țiriac vizitele controversate și investițiile lui Viktor Orban în România: „Pe mine știi ce mă deranjează?”

Ion Ion Țiriac: „Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze”

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Ion Țiriac pe Instagram. 

Citește și: 

Ion Țiriac, despre David Popovici și o amintire tare: „Cine-mi vine la cafea într-o dimineață? Michel Platini! «Ce faci, mă, aici? Du-te dracu' la fotbal!»”

EXCLUSIV Cum ar încheia Ion Țiriac războiul din Ucraina: „Eu, dacă aș fi împăratul Europei, asta aș face!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
lapusneanul
lapusneanul  •  19 August 2022, 16:33
Postat de elgabri pe 19 August 2022, 14:35

A fraudat asta si mai multi bani si nu a scris presa nimic, 80-90% din afaceristi din Romania au facut bani pe spatele statului, au fraudat statul la greu, statul e pentru unii muma pentru altii ciuma .

sefu, ai inteles cine pe cine a fraudat sau inca impingi poarta aia de pe stadionul dinamo ?

elgabri
elgabri  •  19 August 2022, 14:35

A fraudat asta si mai multi bani si nu a scris presa nimic, 80-90% din afaceristi din Romania au facut bani pe spatele statului, au fraudat statul la greu, statul e pentru unii muma pentru altii ciuma .

666piturca
666piturca  •  19 August 2022, 13:52

At the funeral of the richest man in town, a stranger saw a woman crying very loudly.  The stranger said, “Are you a relative of the deceased?”
“No.”
“Then why are you crying?”
“That’s why!”

Vezi toate comentariile (3)
Comentează