SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PALERMO

FOTO Gabriela Ruse, învinsă în finala turneului de la Palermo! Momente dramatice pentru româncă, din cauza epuizării

Gabriela Ruse (23 de ani, 137 WTA) și Danielle Rose Collins (27 de ani, 44 WTA) se întâlnesc în finala turneului WTA de la Palermo, astăzi, de la ora 20:30.
Gabriela Ruse (23 de ani, 137 WTA) și Danielle Rose Collins (27 de ani, 44 WTA) se întâlnesc în finala turneului WTA de la Palermo, astăzi, de la ora 20:30.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2021 22:02 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 23:44

Gabriela Ruse (23 de ani, 137 WTA) a fost învinsă de  Danielle Rose Collins (27 de ani, 44 WTA), scor 4-6, 2-6, în finala turneului WTA de la Palermo.

Parcursul epuizant din luna iulie, cu 14 meciuri jucate în 21 de zile, a contat decisiv în finala de la Palermo. Gabriela Ruse a rezistat din punct de vedere fizic doar în prima parte a setului inaugural, când a condus cu 4-2. 

Cu mintea limpede și cu execuții plasate la milimetru, românca părea să se îndrepte spre al doilea titlu consecutiv, după cel de la Hamburg. 

Gabriela Ruse, învinsă în finala de la Palermo

De cealaltă parte a fileului, colerica Danielle Collins deschidea conflicte pe toate fronturile. S-a certat cu arbitrii de linie, apoi l-a luat în colimator pe cel de scaun, acuzându-l: „Nu îmi dai nimic, din cauza celor întâmplate meciul trecut”. 

Americanca a revenit, a câștigat primul set cu 6-4, apoi a profitat de problemele medicale ale lui Ruse. 

În setul secund, la scorul de 2-2, Gabriela Ruse nu a mai avut energie să continue. S-a prăbușit în genunchi, cu ochii în lacrimi, și a cerut intervenția medicilor. Fizioterapeutul i-a acordat îngrijiri medicale aproximativ 5 minute. Sportiva din România a revenit pe teren.Ruse a avut probleme și ieri, în timpul semifinalei, când a acuzat „stări de amețeală”.

Gabriela Ruse, învinsă în finala turneului de la Palermo! Momente dramatice pentru româncă, din cauza epuizării

Gabriela a strâns din dinți și a dus meciul până la capăt. A fost un eșec, dar ultimele două săptămâni au fost cele mai bune din carieră. 

O felicit pe Danielle! Este o jucătoare foarte bună. Eu nu am jucat cel mai bun tenis, nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Am avut multe meciuri la un nivel ridicat și s-a văzut Îmi pare rău. Le mulțumesc fanilor, au fost nemaipomeniți
- Gabriela Ruse

Gabriela Ruse, salt spectaculos în clasamentul WTA

De mâine, Gabriela Ruse va ocupa locul 105 în clasamentul WTA, un salt de 32 de poziții. Următorul turneu la care Ruse va lua startul este Winners Open, singurul turneu WTA organizat în România. Competiția de la Cluj este programată în perioada 1 august - 8 august.

16.398 $va încasa Gabriela Ruse pentru performanța de la Palermo

VIDEO Rezumatul finalei dintre Gabriela Ruse și Danielle Rose Collins

Citește și alte știri din tenis: 

Revoltă la Jocurile Olimpice: „Inacceptabil! Ne tratează de parcă am fi roboți. Au jucat vreodată tenis?”

Simona Halep revine pe teren după 3 luni! Anunțul organizatorilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
2599625293432770
Sorin Mihai Agristean  •  26 Iulie 2021, 11:06

felicitari!

parang
parang  •  26 Iulie 2021, 09:37

Este senzațională pustoiaca,nu m-am mai uutat de mult la tenis cu atâta pasiune!!! Bravo ei!!! Iată că există viață și după DOAMNA Halep,nu cum zicea Ion Țiriac!!!Mai e și Jaqueline Cristian,mai e și Irina Bara!!!Bravo lor!!!

parpalache
parpalache  •  26 Iulie 2021, 09:07

Fata te cucereste prin minunata ei energie!Dar are niste limite!Serviciul!Serviciul care face 50% dintr-un punct!Fiind destul de scunda- atat poate ea sa serveasca!Si returneaza destule mingii inalte si„scurte”!Tot din cauza inaltimii!In meciul cu Collins a ratat victoria...in primul set- cand conducea cu 4-2 si a fost foarte aproape sa faca 5-2!Ratand, a devenit neincrezatoare si i-a dat posibilitatea adversarei sa isi lanseze„rachetele de croaziera”!Asta e situatia!Dar noi ii dorim Gabrielei sa nu se lase si sa lupte in continuare- pentru a ajunge in „top 20”-pentru ca merita!Si e o„prezentza agreabila”- cuceritoare chiar!Bravo Gabriela!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează