SPORTURI  »  TENIS  »  DEMONSTRATIV

FOTO+VIDEO Incredibil cum arată Gabriela Sabatini, la 52 de ani! Cea mai frumoasă jucătoare a anilor '90 a făcut senzație în demonstrativul jucat alături de Nadal

Gabriela Sabatini, în meciul jucat alături de Rafael Nadal împotriva perechii Gisela Dulko / Casper Ruud / Sursă foto: Instagram +20   FOTO
Gabriela Sabatini, în meciul jucat alături de Rafael Nadal împotriva perechii Gisela Dulko / Casper Ruud / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 08:44 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 09:05

Fosta mare jucătoare Gabriela Sabatini, în vârstă de 52 de ani, și-a făcut apariția pe teren în această săptămână, ea participând la un meci demonstrativ în care a făcut pereche cu Rafael Nadal (36 de ani, #2 ATP).

Sabatini a făcut echipă cu Rafael Nadal în partida de dublu mixt jucată la Buenos Aires împotriva perechii Casper Ruud / Gisela Dulko, parte din turul pe care Rafa și norvegianul îl desfășoară zilele acestea în America de Sud. La 52 de ani, pe care i-a împlinit în luna mai, argentinianca nu și-a pierdut farmecul din anii de glorie: e într-o formă fizică de invidiat, lucru pe care l-a demonstrat din plin în setul câștigat de ea și Nadal, 6-4.

Gabriela Sabatini și Rafael Nadal / Sursă foto: Twitter
Gabriela Sabatini și Rafael Nadal / Sursă foto: Twitter
Gabriela Sabatini și Rafael Nadal / Sursă foto: Twitter
Gabriela Sabatini și Rafael Nadal / Sursă foto: Twitter
Gabriela Sabatini și Rafael Nadal / Sursă foto: Twitter
+4 FOTO

„Sunt super încântată, cred că acesta este cuvântul. Este un lux să poţi fi alături de aceşti doi monştri”, a spus Gabriela Sabatini înainte de startul meciului.

Partida de dublu mixt s-a jucat imediat după încheierea meciului de simplu, pe care ibericul l-a câștigat în fața proaspătului finalist de la Turneul Campionilor, scor 7-6 (8), 6-2.

FOTO / Cum arată în prezent Gabriela Sabatini, sex-simbolul anilor '90

+16 FOTO

În anii 80-90, Gabriela Sabatini era considerată nu doar una dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale lumii, ci și una dintre cele mai frumoase. Gabriela are în palmares 27 de titluri WTA la simplu, iar cea mai bună clasare a fost pe locul 3, în noiembrie 1988. Are și un titlu de Mare Șlem cucerit, la US Open în 1990, dar și o finală jucată la Wimbledon în 1991. A fost, de asemenea, vicecampioană olimpică la Seul, în 1988, învinsă de Steffi Graf.

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic a câștigat Turneul Campionilor pentru a șasea oară și încasează cel mai mare cec din istoria tenisului: „Nu contează cu cine și unde joc, mereu mă văd cel mai bun din lume”

Rebelul Tiafoe, criticat dur pentru gestul făcut azi în America - Italia, la Cupa Davis: „L-aș fi dat afară cu un șut în fund!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
Freyya
Freyya  •  03 Decembrie 2022, 16:37
Postat de ionescugeorge77 pe 26 Noiembrie 2022, 15:40

...protestez contra cenzurii marsave practicate de gsp ...

sustin

mr90
mr90  •  26 Noiembrie 2022, 18:27

Care sint cei doi monstri la care face referire ? Nadal e unul ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Noiembrie 2022, 15:40

...protestez contra cenzurii marsave practicate de gsp ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează