SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP CAMPIOANĂ LA ROLAND GARROS

GALERIE FOTO 10 imagini emoționante de pe Arena Națională! Simona Halep, cu lacrimi în ochi în fața a peste 15.000 de români

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 09:34

Simona Halep s-a întors ieri în România, iar seara a mers pe Arena Națională, unde a prezentat o copie a trofeului de la Roland Garros în fața a peste 15.000 de oameni.

GSP îți prezintă 10 imagini emoționante de aseară, de pa Arena Națională. Suporterii au scandat în multe rânduri numele Simonei. Sportiva s-a abținut cu greu, dar până la urmă a fost surprinsă lăcrimând. 

Citește și:

SIMONA HALEP PE ARENA NAȚIONALĂ // Halep a prezentat trofeul pe Arena Națională, în fața a 15.000 de fani: "Sunt mai emoționată ca la Roland Garros" » Firea, huiduită copios în timpul discursului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1729634260451821
Mihnea Stefan Crisan  •  12 Iunie 2018, 15:27

Aveam mai multi fani cand jucam in B pe extensiv.

rjka
rjka  •  12 Iunie 2018, 14:41

Păcat de momentul stricat de unii dintre spectatori pentru ca ei au venit de fapt sa o huiduie pe primărița bau venit pentru halep iei sunt # rezist . Pe de alta parte mitingul penibil făcut de PSD , domnilor pesediști și peneleisti sau useristi iar susținătorilor lor le transmit ceva nu ați învățat nimic de la halep aceasta fetița nea unit pe toți ieri dar uni dintre voi # sau.pesedisti nu ați învățat nimic din asta doar uniți putem sa creștem și sa ne dezvoltam sa creem ceva pentru țara asta dacă vreți sa protestați membrilor de partid duceți-vă in piața dar lăsați sportul sa fie al suporterilor din respect pentru Simona .

firaldo
firaldo  •  12 Iunie 2018, 14:24

Brusc au disparut haterii,toti sunt fani Simona Halep,toti cei care o injurau cand pierdea brusc au fost fanii Simonei tot timpul,chiar si Banciu a felicitat-o pe Simona,brusc nu mai este taranca...jucatoare mediocra...lider de conjunctura...cel mai slab lider din istoria tenisului...nu mai este labila psihic...acum este Simona Halep simbolul romanilor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează