SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

GALERIE FOTO Atac la Serena! Jucătoarea care e contra curentului: "Nimeni nu ar fi vorbit despre asta dacă nu era ea implicată"

Mandy Minella +7   FOTO
Mandy Minella

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 16:42

Jucătoarea de tenis Mandy Minella (32 de ani, Luxemburg, 297 WTA) consideră că Serena Williams nu ar trebui să fie cap de serie.

"Regula clasamentului protejat ar trebui să rămână așa cum este. Nimeni nu ar fi vorbit despre asta dacă nu ar fi fost implicată Serena Williams. Sunt o mulțime de jucătoare care au luat pauză pentru că au născut. Și vor mai fi! Nu e ca și cum am fi pedepsite.

Pentru promovarea turneului, pentru fani și pentru marketing este esențial ca Serena să fie pe tabloul principal. Înțeleg asta, dar nu cred că ar trebui să fie și cap de serie. E suficient de bună ca să revină în top prin propriile puteri. Nu e drept să ia locul unei fete care a muncit pentru a ajunge în această postură. E o situație complicată", a declarat Minella conform bbc.com.

Mandy Minella a revenit în circuit în luna februarie a acestui an, după o pauză de 3 luni de la nașterea fetiței sale, Emma. Jucătoarea din Luxemburg a beneficiat și ea de un clasament protejat, cel al poziției 104. Asta înseamnă că ea poate intra la 8 turnee pe an, utilizând clasamentul dinaintea concediului de maternitate.

Serena Williams își poate folosi clasamentul protejat la 8 turnee în 2018, dintre care două Premier Mandatory și două turnee de Mare Șlem. Americanca și-a epuizat o oportunitate pentru a intra pe tabloul principal, la Indian Wells. La Miami, Serena a beneficiat de un wild-card.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  31 Martie 2018, 02:50

Pentru un sportiv trebuie sa conteze in orice situatie valoare sportiva reala nu acea impusa prin decizii politice,asa zis umanitare,interese diverse,etc. Sa respectam sportul nu banii.

1861472620552569
Boeru Gabriel  •  30 Martie 2018, 20:55

Are dreptate si ea, dar si regula era incorecta. Pana la urma, si sportivele care nasc au muncit ca sa ajunga acolo unde se aflau inainte de maternitate. Nu e ca si cum ar fi fost depistate pozitiv la un control antidoping, nu?

hitman222
hitman222  •  30 Martie 2018, 19:00

Are dreptate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează