SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

GALERIE FOTO Eugenie Bouchard, apariție supersexy la fotbal pe plajă! A atras toate privirile cu ținuta ei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 21:22

Eugenie Bouchard (88 WTA) e departe de cea mai bună formă a carierei, însă lucrurile în viața personală funcționează foarte bine pentru canadiancă.

Jucătoarea care până nu demult era una dintre rivalele Simonei Halep impresionează la fiecare apariție pe care o are. Acum a dat tenisul pe fotbal pe plajă.

A postat imaginile pe Instagram, poze ce imediat au fost asaltate cu like-urile de fani. Jucătoarea de 24 de ani a avut și rezultate la fotbal pe plajă, primind trofeul pentru "jucătoarea meciului", deși la eveniment au mai participat nume precum Carlos Valderrama și Landon Donovan, foști fotbaliști.

Imaginile cu Eugenie Bouchard într-o ținută extrem de sexy și cu mingea la picior au aprins însă imaginația fanilor. 

3 +6 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bulletproof
bulletproof  •  22 Noiembrie 2018, 15:28

Foaie verde, de cicoare, ***, *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  22 Noiembrie 2018, 08:10

Soarecele de redactie care a scris acest text,nu a fost pe vreo plaja. Nu stie ca acolo nu se sta in pantaloni lungi. Nu e de mirare ca la voi la gsp-eu ,costumul de baie inseamna ca a aparut goala.

andrei.33
andrei.33  •  22 Noiembrie 2018, 01:49

S-a lasat de tenis. A aflat ca e mai usor pe Instagram.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează