SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

GALERIE FOTO Fără emoții » Rivala Simonei Halep a ajuns în "optimile" de la Roland Garros: adversară de coșmar pentru daneză

FOTO: Raed Krishan +12   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 01 iunie 2018 18:27

Principala contracandidată a Simonei Halep pentru poziția de lider în clasamentul WTA, Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA), n-a avut nicio emoție în a ajunge în "optimile" de la Roland Garros.

Daneza a trecut lejer de jucătoarea din Franța Pauline Parmentier (32 de ani / 74 WTA), scor 6-0, 6-3, la capătul unui meci care a durat doar o oră și 19 minute.

În turul următor, Wozniacki va avea o misiune mult mai dificilă, adversară fiindu-i Daria Kasatkina (21 de ani / 14 WTA).

Ultimele întâlniri dintre cele două, ambele în acest an, la Sankt Petersburg și Indian Wells, s-au terminat cu victoria rusoaicei în minimum de seturi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
viomarmi22
viomarmi22  •  02 Iunie 2018, 09:53

Dacă Kasatkina dă tot ce are mai bun din tenisul pe care-l cunoaște, Wojniaska nu o poate învinge ! Eu vreau s-o văd mai departe pe Daria Kasatkina, sunt sătul de ifosele de vedetă al polono-danezei împreună cu tac-su ”marele antrenor” rupți în *** după bani !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator979
observator979  •  01 Iunie 2018, 19:24

Parmentier a fost complet depasita azi. La 6-0, 5-0, poate ca Wozniacki a vrut sa o lase sa ia cele 3 game-uri, ca sa nu fie prea urata de publicul francez daca le batea asa de rau favorita. Diplomatie de teren. Nimic de condamnat. Sau poate doar s-a relaxat ca sa prinda momentul sa incheie meciul, vazand ca frantuzoaica greseste atat de mult...

observator979
observator979  •  01 Iunie 2018, 18:43

Kasatkina e in forma, dar la fel si Wozniacki. Miza meciului e mare, deci ma astept la un meci spectaculos. Incep meciurile cu adevarat grele pentru ambele jucatoare!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează