SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

GALERIE FOTO Imagini epocale! Lacrimi, crize și o festivitate atipică » Serena a ținut un discurs neobișnuit, în timp ce Naomi Osaka nu se putea opri din plâns » Japoneza și-a cerut scuze pentru că a câștigat!

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 01:49

Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) a fost învinsă în finala turneului de Mare Șlem de la US Open de japoneza Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după un meci marcat de discuțiile aprinse dintre americancă și arbitrul de scaun Carlos Ramos din setul secund.

La festivitatea de premiere de la finalul meciului, Serena a refuzat să răspundă întrebărilor, ținând un speech scurt, în care a felicitat-o pe Naomi Osaka. Nervii din timpul meciului au dispărut însă, Serena stăpânindu-și cu greu lacrimile în timpul discursului său.

Imaginile vor rămâne mai mult ca sigur în istorie. Serena încearcă să oprească huduielile îndreptate de public către arbitru și către japoneză, în timp ce, pe fundal, Osaka nu își poate controla lacrimile. De alfel, Naomi și-a cerut scuze în fața publicului pentru faptul că a câștigat partida!

"Nu vreau să fiu nepoliticoasă. Nu vreau să răspund la întrebări. Ea a jucat bine. E prima ei victorie într-un turneu de Grand Slam. Vreau să facem acest moment cel mai uşor posibil. Felicitări, Naomi! Nu o mai huiduiţi pe Naomi. A fost un an dificil pentru mine. Sper să mai vin aici şi la anul", a spus Serena.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (21)
marian0904
marian0904  •  09 Septembrie 2018, 22:10

Cata aroganta pe Serena. Sa spui publicului sa nu o huiduie pe Naomi. De ce sa nu o huiduie pe invingatoarea US Open? Poate asa se manifesta, mai nou, publicul american. Chiar acum s-a depasit o alta limita, de data asta pe fata. Ca personalul de la agentia antidoping nu o poate testa e alta limita peste care Serena a trecut. Regulile sunt pentru altii/altele. Poate, de data asta, federatia si WTA vor lua masurile ce se impun. Nu sta tenisul in Serena. La meciurile Serenei numeri maxim 5 schimburi de mingi interesante. Bum, bum, bum si gata!

10204072431627928
Mircea Serban  •  09 Septembrie 2018, 19:07
Postat de Radu Fifea pe 09 Septembrie 2018, 07:52

Nenea Mircea Serban, lucrati cumva la agenția de presă Sputnik sau la Vocea Rusiei???? Prea comentati cu manie proletara ceea ce s-a intamplat dupa finala de aseara. Nenea Mircea Serban, ce-ar fi daca ne-am aminti si noi cum rusii ne-au furat timp de zeci de ani toate bogatiile, vezi doamne drept daune de razboi? Si am dat doar un exemplu. Hai, *** Moskva si lasa-ne pe noi cu NATO si unchiul Sam. Cu siguranta ne este si ne va fi mai bine!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204072431627928
Mircea Serban  •  09 Septembrie 2018, 18:59
Postat de ucluj2011 pe 09 Septembrie 2018, 12:10

Mai rău decât americanii și mai ales EU ÎN ZILELE NOASTRE și asta nu pe timp de război și de bună voie și nesiliți de nimeni , nu ne-a furat NIMENI NICICÂND măi nenea "faci valuri pe uscat și nici tu nu crezi ce spui băi propagandist îm ***"!!!

...aceeasi remarca, tinere bevarez, si in cazul tau: e bine ca injuri si jignesti caci, o *** nu poate ceea ce poti tu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează