SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR DE LA SINGAPORE

GALERIE FOTO Participantele la Turneul Campioanelor au făcut ravagii pe podiumul de defilare » Caroline Wozniacki a atras toate privirile

FOTO: Guliver/GettyImages +10   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 22:21

Tragerea la sorți pentru Turneul Campioanelor a avut loc astăzi la Singapore și a fost prefațată de o defilare a celor 8 jucătoare calificate. 

Daneza Caroline Wozniacki, campioana de anul trecut de la Singapore, a fost cea mai apreciată de criticii de modă. Daneza a purtat o rochie roșie, scurtă.  

Ucraineanca Elina Svitolina a fost singura care nu a optat pentru rochie, alegând o ținută mai comodă, cu pantaloni și o vestă neagră. 

Vezi în galeria foto de AICI imagini cu cele 8 jucătoare calificate la Turneul Campioanelor

Cum arată grupele Turneului Campioanelor

Grupa Roșie e formată din  Naomi Osaka (4 WTA), Angelique Kerber (3 WTA), Sloane Stephens (8 WTA) și Kiki Bertens (10 WTA), jucătoarea care a avansat în competiție după retragerea Simonei Halep.

Din Grupa Albă fac parte Caroline Wozniacki (2 WTA), Petra Kvitova (7 WTA), Elina Svitolina ( 6 WTA) și Karolina Pliskova (5 WTA).

Vezi și: FOTO Simona Halep, desemnată cea mai bună jucătoare a anului! Imagini superbe de la festivitatea de premiere + Celelalte distincții acordate

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
347655969058390
Ion Popescu  •  22 Octombrie 2018, 10:17

Degeaba si-a pus Wozniacki fusta rosie scurta si si-a aratat picioarele. A pierdut din primul tur la Singapore si a cazut pe locul 3 WTA !

traian_v
traian_v  •  20 Octombrie 2018, 23:04

Mda. Macar Wozniacki arata foarte bine si sexy - nu ca Miss Cogealac. Desi... Sloane Stephens e cea mai aratoasa. Desigur gusturile nu se discuta.

bazinga
bazinga  •  20 Octombrie 2018, 16:48
Postat de florin_calance pe 20 Octombrie 2018, 15:46

Mai ușor cu ”ravagiile” pe scări... Vreo două arată ok pentru niște SPORTIVE, dar atât. „Ravagiile” le fac pe terenul de tenis.

Toate sunt urate ***,nu se vede?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează