SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, LA PRIMUL GRAND SLAM

GALERIE FOTO Nume cunoscute au așteptat-o pe Simona Halep la aeroport » Un fost primar a surprins prin vestimentație

FOTO: Cristi Preda +2   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 11 iunie 2018 16:49

Simona Halep a fost întâmpinată la sosirea în România de mai bine de 100 de jurnaliști, dar și de o mulțime de personalități din viața publică. 

Emanoil Savin, senator și fost primar în Bușteni, a fost unul dintre cei care au atras atenția. Recunoscut pentru pasiunea pentru sport, afișându-se de-a lungul timpului alături de campioni precum Lucian Bute, a apărut la aeroport îmbrăcat într-un costum alb complet, cu pantofi albi.

Printre cei care au întâmpinat-o pe Simona la Otopeni s-au mai numărat Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, președintele COSR, Mihai Covaliu, tatăl liderului WTA, Stere Halep și multipla campioană la scrimă Loredana Dinu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kingdon
kingdon  •  12 Iunie 2018, 10:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

616416588555234
Mircea-Mihai Brancoveanu  •  12 Iunie 2018, 07:27

A ramas imbracat in alb, de la alt eveniment.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează