SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Darren Cahill vorbește despre „Generația de aur” a tenisului: „Tinerii trebuie să aștepte retragerea lui Federer, Nadal și Djokovic”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 21:08

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep (2 WTA), crede că tânăra generație trebuie să aștepte retragerea lui Roger Federer (37 de ani), Rafael Nadal (32 de ani) și Novak Djokovic (31 de ani), înainte de a ataca trofeele de Mare Șlem.

„Cred că vine o generație excelentă de jucători din spate, dar trebuie să aștepte ca Novak Djokovic, Rafa Nadal și Roger Federer să se retragă. Atunci vor putea cu adevărat ataca turneele de Mare Șlem. Trebuie să mai aștepte însă, Novak e încă tinerel.

Rafa și Roger fac parte din era de aur a tenisului masculin. Nu cred că au mai existat și nici nu cred că vor mai apărea jucători ca ei. Dominarea lor a fost remarcabilă”, a declarat Darren Cahill pentru ATP Tennis Podcast.

52 de titluri de Mare Șlem au câștigat împreună Federer, Nadal și Djokovic

Vezi și: 

FOTO Simona Halep, prima reacție după ce Darren Cahill a confirmat că vine în România » Schimb de amabilități pe Instagram: „Revin în a doua mea casă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează