SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Geniul care i-a format pe Șarapova, Agassi și Serena, șocat de vestea că rusoaica s-a dopat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 09:07

Maria Șarapova a anunțat că a fost găsită dopată în timpul turneului de la Australian Open și urmează să afle ce decizie va lua Federația de Tenis în privința ei.

Nick Bollettieri, fostul antrenor al Șarapovei, care i-a mai pregătit pe Andre Andre Agassi, Jim Courier sau Venus și Serena Williams, a vorbit despre problema pe care rusoaica o are și consideră că este nevinovată.

"Aceasta va fi o schimbare importantă în viața ei, nu doar în tenis. Vestea a venit ca un șoc pentru mine. Maria a fost mereu sinceră în legătură cu tot. Totuși, fiecare trebuie să își asume responsabilitatea pentru ce face.

Ea a spus că își asumă consecințele, dar ea speră și se roagă să fie lăsată să mai joace. Ce pot să mai spun? Nu cred că Șarapova ar fi continuat să facă ceva ilegal. Este greu să găsești o pată în cariera ei. Sper ca autoritățile vor ține cont de realizările ei ", a declarat Bollettieri, potrivit presei din Marea Britanie.

Șarapova a fost prinsă cu o substanţă catalogată ilegală de la 1 ianuarie 2016, mildonium. Rusoaica a susţinut că a luat acest medicament timp de 10 ani şi că nu a ştiut de actualizările WADA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează