SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Gigi Becali reacționează după ce Firea a fost huiduită pe Arena Națională: "Săraca, asta nu înțelege Gabriela"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 12:00

Gigi Becali crede că Gabriela Firea a fost huiduită luni pe Arena Națională, la evenimentul organizat pentru Simona Halep, din cauza asocierii cu Liviu Dragnea. 

"Gabriela e fina mea, o iubesc și îmi pare rău pentru ea. Muncește mult și a schimbat multe în București. Dar a greșit. A greșit când s-a dus la mitingul PSD și s-a urcat pe scenă lângă Liviu Dragnea. Sărăca, asta nu înțelege ea. Orice om care se afișează cu Dragnea și e văzut la televizor cu el o să fie huiduit toată viața în România.

Dacă nu era la mitingul PSD, mitingul rușinii, nu pățea nimic. Era normal ca Firea să fie lângă Simona Halep. E primarul orașului și ea îi dă cheia. Ce mare lucru? Nu văd ceva greșit în asta. Dar ea a stat lângă Dragnea, la un metru de el.

Nu trebuie să te afli nici la 50 de metri de Dragnea. El e cel mai mare criminal pe care l-a avut țara asta. I-am dat mesaj și i-am spus că îmi pare rău de ea, că nu trebuia să meargă la mitingul mizeriei. Dar va trece peste, că e puternică", a declarat Gigi Becali la TV Pro X.

Citește și: UPDATE Revoltător! Filialele PSD au încercat aseară să denatureze evenimentele de pe Arena Națională! » Plângerile masive ale oamenilor au ras postările

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
366212200464782
Iaka Marton  •  14 Iunie 2018, 05:18

Cînd Neamțu era candidatul USL la funcția de premier era bun PSD , acum e ciuma ,da mă rog prinde prostul și ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1941175382802906
Tory San  •  13 Iunie 2018, 23:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

347655969058390
Ion Popescu  •  13 Iunie 2018, 22:08
Postat de Adrian Dinu pe 13 Iunie 2018, 16:46

Cred si eu sa se sustina unii pe altii marii corupti ai Romaniei , s-au inrudit toti intre ei . Auzi ... "saraca Firea" . Femeia asta , D-na Firea ar trebui sa stie ca ea ar trebui sa fie mandra ca a stat langa Simona , si nu invers . Toti parlamentarii sunteti corupti pana in maduva oaselor . Ce facut D-na Firea pt. Bucuresti ? Metroul din Dr Taberei , in cate decenii se va termina ? Metroul spre Otopeni ... Spitale mari ioc in acelasi cartier Drumul Taberei si Militari , dar mall-uri 3 , unul langa altul Cotroceni , Plaza si cel de pe fostul teren al Tricodavei ! Va chinuiti cu podul de la Ciurel peste linia lui 41 , de cati ani e in lucru ? In 2013 ar fi trebuit sa fie gata Tramvaiele bucurestene , aer conditiona ioc . Statiile de RATB arata tot mai rau , se construieste haotic , spatiile verzi scad ca suprafata de la o zi la alta . Pana la urma ce ati facut in Bucuresti de cand sunteti investita in functia de primar ???

Firea este dezastrul Bucurestiului. in timp ce Vasilica este dezastrul Romaniei !

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close