SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Simona Halep anticipează un meci greu cu Gabriela Ruse la Transylvania Open: „Joacă foarte bine. Sper să am timp să mă acomodez”

Simona Halep, pe aeroport // foto: captură DigiSport
Simona Halep, pe aeroport // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 14:38 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 16:24

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA), eliminată în faza sferturilor la Kremlin Cup de Maria Sakkari (26 de ani, 7 WTA), recunoaște că jucătoarea din Grecia a meritat să câștige. Simona a prefațat turneul de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, acolo unde o va înfrunta pe Gabriela Ruse (23 de ani, 83 WTA) în primul tur.

Simona Halep a revenit în România după zilele petrecute la Moscova, unde a participat la Kremlin Cup. Pe aeroport, înainte de zborul spre Cluj-Napoca, unde va concura la Transylvania Open, Halep a transmis că trece printr-o perioadă bună din punct de vedere fizic și a prefațat turneul din Ardeal, acolo unde sorții i-au pus-o în față pe Gabriela Ruse, prietena sa, încă din primul tur.

Simona Halep: „Maria Sakkari e în mare formă, merita să câștige”

„Mă simt mult mai bine, consider că am și progresat puțin pe ce am vrut eu să progresez. A fost o săptămână bună. Din păcate, n-am putut să îmi adjudec ocaziile în ultimul meci, am condus câteva game-uri, dar e în formă mare Maria Sakkari și merita, cumva, să câștige. 

Faptul că am început să joc din nou mai bine nu este un lucru pozitiv, ca să spun așa, pentru că se termină sezonul. E bine pentru că o să am o perioadă lungă de antrenament, să pot să fac ce n-am făcut în timpul anului”, a declarat Halep. 

Simona Halep: „Sper să fac un meci bun cu Gabriela Ruse”

„Era oarecum normal să joc cu o româncă (n.r. - la Transylvania Open, în primul tur) pentru că suntem foarte multe și asta este o performanță foarte mare pentru tenisul românesc. Ea a avut un an extraordinar. Să intri în top 100 când ești la început e un lucru minunat. 

Joacă foarte bine, am jucat la dublu cu ea în America. Sper să fac un meci bun. Ajung deseară (n.r. - duminică seara) la Cluj și sper să am timp să mă acomodez și sper să fie un meci frumos.

Mare păcat că nu sunt spectatori pentru că știu că turneul s-a chinuit să aducă cele mai bune jucătoare. Din păcate, cu acest Covid nu se poate”, a adăugat Simona Halep, potrivit ProSport.

Întrebată dacă fanii ar trebui să aștepte un duel cu Emma Răducanu, jucătoare cu care Simona se poate întâlni în faza semifinalelor, Halep a spus: „Stați să trec de primul tur! Întotdeauna primul tur la fiecare turneu este mai greu decât celelalte”.

Mai multe știri din tenis: 

Ignorată de sponsorii mari, o africancă se îndreaptă spre locul 1 WTA! Billie Jean King e entuziasmată

Ashleigh Barty, anunțul momentului în WTA: „A fost o decizie dificilă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  24 Octombrie 2021, 16:31

Astazi, duminica s-au incheiat calificarile. Din 4 romance numai una-Ignatik s-a calificat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează