SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Halep a trăit cel mai ciudat moment la Indian Wells » Românca s-a răstit la un copil de mingi: "M-am enervat foarte tare"

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 19:57

Simona Halep se află în aceste zile în SUA unde evoluează în turneul de la Indian Wells. Numărul 5 WTA a fost întrebată la conferința de presă "care e cel mai ciudat moment trăit".

Jucătoarea noastră a răspuns imediat făcând referire la meciul din turul doi împotriva lui Vania King.

"În acel meci, copilul de mingi nu a auzit că i-am cerut un prosop și m-am enervat foarte tare. Imediat după aceea i-am cerut scuze. Nu am vrut să reacționez așa, dar a fost presiunea meciului.

E dificil, dar trebuie să te porți frumos cu ei. Sunt aici pentru noi și ne ajută foarte mult, dar este greu când ești nervoasă pe teren", a spus Simona.

Simona Halep va juca în această noapte cu Barbora Strycova, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, după ora 23:00.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1141211122586403
Servesc Patria  •  16 Martie 2016, 08:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  16 Martie 2016, 06:35

In tenis e multa sclavie.Inteleg ca trebuie sa fie copii sa recupereze mingiile dar sa dea prosoape? Sau cel mai grav...sa tina umbrela.Consider ca se pot inlocui lucrurile astea.

ary2010
ary2010  •  15 Martie 2016, 23:21

Pai cum sa nu fie nervoasa si stresata cand toti cateii o latra cand pierde un meci...ratatilor...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează