SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Halep despre dialogul tensionat cu Darren Cahill: "Nu prea a acceptat chestia asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 22:07

Simona Halep a comentat momentul tensionat pe care l-a avut cu antrenorul său, Darren Cahill, în timpul meciului pierdut cu Johanna Konta de la Miami.

Sportiva noastră recunoaște că a greșit, însă susține că nu vor fi probleme în viitor între ea și antrenor.

"A fost o chestie de moment pentru mine. Însă el nu prea a acceptat chestia asta. A fost mult prea negativ din partea mea, însă voi lucra la acest aspect şi cu siguranţă o să fie bine în viitor.

În mod normal nu se schimbă nimic, vom vedea. Trebuie să încerc să fiu mult mai pozitivă pe teren, atitudinea mea trebuie să fie mult mai profesionistă.

Lucrez la asta zi de zi şi sper să reuşesc cât de curând", a precizat Halep.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  10 Aprilie 2017, 10:41

Inca nu esti pierduta. Faptul ca recunosti greseala de abordare a relatiei cu antrenorul si ca iti dai seama de lacunele psihice specifice unui profesionist adevarat, ma indeamna sa-ti mai acord o sansa. Hai ca poti. Lasa la o parte racilele educationale de sorginte aromână si cupleaza-te la realitatea marelui invingator.

560928364107122
Marcel Jeler  •  09 Aprilie 2017, 11:26

De-aia joci un tenis așa grozav ! Cred că nici tu nu te suporți !

sakamoto
sakamoto  •  09 Aprilie 2017, 09:53

Si rabdarea lui Cahil are limite. Intr-o buna zi, nu va mai suporta umilintzele printzesei si va spune:AJUNGE! Are multe oferte. Performantzele Halepinei, sint afronturi la adresa lui. Munceste putzin, este eliminata din turnee in primele meciuri, este in regres vizibil. Din pacate nu da semne ca vrea sa progreseze. Pregatirea fizica execrabila. Iar comportamentul Simonei, provoaca consternare:trinteste racheta de pamint, nu stie sa se retzina nici cind cistiga un meci, nici cind pierde. Cu demnitate ar trebui sa se manifeste. Necazul mare este ca nu avem-si nici nu vom avea in urmatoarele 10 cincinale-tenismene mai bune decit Simona. Baietzii sint inexistentzi.Hai Romania!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close