SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Halep despre momentul din meciul cu Ivanovici peste care n-a putut să treacă: "Acolo s-a terminat"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 09:38

Simona Halep, principala favorită, a pierdut în turul doi de la Dubai în fața Anei Ivanovici, scor 6-7(2), 2-6.

La conferința de presă, Halep a vorbit despre meci și momentul decisiv al partidei, dar și despre ceea ce îi trebuie în această perioadă.

"Am fost aproape să câștig setul. Am avut minge de set, dar nu am putut să o fructific. Acolo mi-am pierdut încrederea și totul s-a terminat.

Cred că am făcut un meci bun. Am fost agresivă, am servit bine și am returnat bine. Ana a făcut un meci foarte bun. Fizic stau bine și nu mai simt nici durere. Cel mai important este că sunt sănătoasă.

Nu am simțit presiune. Nu este vorba despre asta. Acum am nevoie de multe meciuri. Sunt puțin dezamăgită, dar este ok. Am avut o perioadă dificilă", a declarat Halep la conferința de presă.

Săptămâna viitoare Simona Halep va participa la turneul de la Doha.

Citește și: Ana Ivanovici o laudă pe Halep după victoria de la Dubai: "Simona e o jucătoare grozavă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
817570691657743
Oana Miulescu  •  19 Februarie 2016, 19:29

Ce a pierdut Simona este tenacitatea, perseverenta, curajul de a aborda fiecare minge. Nu mai este o luptatoare ca anul trecut, cedeaza tot timpul& se multumeste cu putin. Ii e teama sa nu piarda si atunci pierde, teama atat de reactiile fanilor romani cat si de criticile "specialistilor" straini. Simona, gura lumii nu poti s-o astupi cu nimic, nu poti sa fii placut de toti, asta-i viata, toti suntem criticati, barfiti etc. Nu mai baga in seama aceste rautati si concentreaza-te pe jocul tau! Nimeni nu stie cate sacrificii ai facut sa ajungi aici asa ca ... munceste&lupta pt. idealul tau in viata! toti incercam asta, dar tb. sa trecem peste multe obstacole. That's life! Come on!!!

masim
masim  •  19 Februarie 2016, 10:15

daca vedeti meciurile de la inceputul urcusului ei in tenisul de varf si faceti o paralela cu ce joaca acum o sa vedeti o diferenta de ambitie destul de mare si de aici si mingii destule de diletanta. eu cred ca nu se pune paroblema de bagaj tehnic ca daca nu-l avea nu ajungea in top 10 dar acum e problema de ambitia de a castiga , mie mi se pare ca daca lucruril merg bine e bine si pentru ea dar daca ceva nu merge in scurt timp dezarmeaza si renunta la lupta; cred ca banii care i-a strans o face sa trateze superficial meciurile din prezent. poate pe viitor o sa ajunga din nou la ambitia de la inceputuri (daca o sa mai aiba motivatie); nu stiu ce poate sa o aduca din nou pe drumul cel bun dar ceva trebuie sa se intample ca sa o vedem iar stralucind in joc.

935313893183577
Radescu Augustin  •  18 Februarie 2016, 23:42

Cind o sa intelegeti ca Halep e o jucatoare cu un bagaj tehnic extrem de redus? Nu vedeti ca sint lovituri care lipsesc aproape cu desavirsire din jocul ei? Cite scurte reusite da ea intr-un an? Cite smashuri? Cite voleuri? Cocotarea ei pe locul 2 WTA a fost total artificiala si nemeritata, si se va risipi ca un castel de nisip. Sigur ca o apuca disperarea cind vede ca nu poate, fiindca cei din jurul ei i-au bagat in cap ca e regina tenisului mondial, iar ea se impiedica de numarul 37. Mai mult, cind vede ca nu merge, da vina pe antrenori, pe teren, pe sanatate, pe vint, pe iarba, pe orice si oricine, doar pe ea nu!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează