SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Halep, în aceeași situație ca Nadal, Tommy Haas sau Azarenka: "Lucrăm zi de zi, punct cu punct"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 14:49

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, a dezvăluit că jucătoarea româncă nu are nevoie de operație după accidentarea suferită la Sankt Petersburg.

Virginia Ruzici a comparat situația Simonei cu perioadele dificile pe care le-au traversat Nadal, Tommy Haas, Petra Kvitova sau Vicktoria Azarenka din cauza accidentărilor.

"Trebuie să luăm lucrurile zi cu zi, punct cu punct, nu se pune problema unei operații în momentul de față. Facem recuperare. Din păcate, mulți jucători de tenis, mulți sportivi se accidentează.

Gândiți-vă la Nadal care a avut aceste probleme de genunchi enorme, gândiți-vă la Tommy Haas care a lipsit luni de zile cu diverse probleme, cu 10 operații. Gândiți-vă la Kvitova care a avut probleme de spate, gândiți-vă la Azarenka care s-a retras la Madrid din cauza unei probleme la spate", a spus managerul lui Halep la TV Dolce Sport.

Simona Halep le-a încurajat din tribune pe Cîrstea, Begu, Niculescu și Țig, la partidele din disputa cu Belgia de la Fed Cup.

"Acidentările m-au oprit, asta este viața de sportiv. Cred că au luat o decizie potrivită de a nu juca Irina Begu la simplu, ei știu mai bine. Căpitanul știe foarte bine cum se simt fetele. Se cunosc bine și dacă au hotărât asta înseamnă că așa trebuia să fie" Simona Halep

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  11 Februarie 2017, 22:32

Enervante reclamele cu pariurile! Cind ne vetzi lasa in pace cu aceste hartzuieli?

380438735663200
Nicu Ionita  •  11 Februarie 2017, 16:20

Bine că nu e pas cu pas.

glont
glont  •  11 Februarie 2017, 16:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează