SPORTURI  »  TENIS  »  ITF BIARRITZ

Halep în semifinale, Niculescu în finală

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2010 00:00

Simona Halep, cap de serie numărul 5, s-a calificat joi în semifinalele turneului ITF de la Biarritz (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. Halep a învins-o, în sferturi, pe Lucie Hradecka (Cehia), cap de serie numărul 3, cu scorul de 6-3, 7-5.  În semifinale, Halep va juca în compania australiencei Sophie Ferguson, cap de serie numărul 8.

Tot la Biarritz perechea Monica Niculescu/Lourdes Dominguez-Lino (România/Spania), cap de serie numărul 2, s-a calificat în finala probei de dublu.Niculescu şi Dominguez-Lino au învins, în semifinale, cu scorul de 6-3, 6-4, cuplul Sally Peers/Aurelie Vedy (Australia/Franţa), cap de serie numărul 2.  În finală, Niculescu şi Dominguez-Lino vor întâlni perechea învingătoare din meciul Sharon Fichman/Julia Goerges (Canada/Germania)/Petra Cetkovska/Mathilde Johansson (Cehia/Franţa).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează