SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

Halep şi Begu avansează la Indian Wells

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 10:55

Simona Halep şi Irina Begu s-au calificat, joi, în turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells (5.536.664 de dolari), în timp ce Alexandra Dulgheru a fost nevoită să abamdoneze.

Halep a trecut în primul tur de chinezoaica venită din calificări  Shuai Zhang (160 WTA) cu 6-1, 6-1 şi va juca în turul următor cu a 28-a favorită,  cehoiaca Petra Cetkovska. Begu a învins-o în  prima rundă pe jucătoarea cehă Lucie Hradecka (61 WTA) în trei seturi, 4-6, 7-5, 6-2, şi o va întîlni în turul doi pe a 20-a favorită, Maria Kirilenko (Rusia). Alexandra Dulgheru a jucat şi ea la Indian Wells, dar a fost nevoită să abandoneze în partida cu Irina Falconi din SUA,  la scorul de 4-6, 5-2 din cauza unei probleme la genunchiul drept. România are astfel patru jucătoare în turul al doilea, Halep, Begu , Cîrstea şi Niculescu (favorită 26)

Jucătoarele calificate în turul doi şi-au asigurat un premiu de 12.725 de dolari şi 50 de puncte WTA.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dexter71
dexter71  •  09 Martie 2012, 11:47

Begu a salvat vreo 2 mingi de meci la set si 5-4 pe serviciul adversarei :) sincer nu mai speram.. apoi a mai facut un break pentru ca jocul cehoaicei se rupsese la mingile de meci ratate. In decisiv a fost macel. Bravo! Doua reveniri spectaculoase, cealalta a Soranei. Meciuri grele in turul urmator, dar sa speram ca Niculescu trece. O sansa buna au Halep si Begu, intalnesc adversare mai bine clasate dar nu invincibile. Din pacate pentru Sorana, o victorie e posibila doar prin abandonul adversarei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează