SPORTURI  »  TENIS  »  

Henin în semifinale la Antwerp

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2008 00:00

Belgianca Justine Henin, favorita principala a turneului feminin de tenis de la Antwerp, s-a calificat în semifinalele competitiei de 600.000 dolari. Henin a trecut în semifinale cu 6-4, 6-3 de rusoaica Alysa Kleibanova, venita din calificari, si va juca cu elvetianca Timea Bacinsky, venita din calificari, dupa ce Bacinsky a profitat de abandonul slovacei Daniela Hantuchova, favorita numarul trei.

În cealalta semifinala se vor întâlni Karin Knapp, din Italia, 6-2, 6-7, 7-6 cu elvetianca Patty Schnyder, favorita numarul patru, si chinezoaica Li Na, 7-5, 6-4 cu suedeza Sofia Arvidsson, lucky-looser.

În semifinalele turneului feminin de tenis de la Vina del Mar, italianca Flavia Pennetta, favorita numarul unu, va juca cu frantuzoaica Pauline Parmentier, favorita numarul patru, iar rusoaica Maria Koryttseva o va întâlni pe cehoaica Klara Zakopalova, favorita numarul opt.

Sursa: AmosNews

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează