SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2021

GALERIE FOTO Cum arată camera de lux în care e cazată Simona Halep înainte de Australian Open! Cât costă pe noapte

Simona Halep a ajuns în Australia, foto: Imago +29   FOTO
Simona Halep a ajuns în Australia, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 07:03 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 07:05

M Suites, de la Majestic, este hotelul fabulos în care sunt cazate Simona Halep sau Serena Williams în Adelaide, înainte de Australian Open. 

  • Nume importante din tenis, precum Rafael Nadal, Simona Halep, Novak Djokovic, Naomi Osaka, Serena Williams sau Dominic Thiem vor beneficia de condițiile ultramoderne din resortul de la Adelaide, separați de grupul principal de jucători, cazați la Melbourne;
  • În același hotel cu Simona Halep stau și iubitul Toni Iuruc, membrii staffului, precum Darren Cahill, precum și partenera de antrenament, Irina Begu;

Cum arată și cât costă camera de hotel în care e cazată Simona Halep

Hotelul în care e cazată Simona are 91 de apartamente, cu 1/2/3 camere, iar prețul pe noapte variază între 200 de dolari și 500 de dolari australieni (un dolar australian valorează 3,11 lei). Vezi în galeria foto cum arată apartamentul în care e cazată Simona: 

foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
+25 FOTO
  • Simona Halep, număr 2 mondial, este pe lista preliminară a jucătoarelor care vor evolua începând de pe 31 ianuarie la Melbourne în cele două turnee WTA 500, Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic. Cele care se vor desfășura în săptămâna 31 ianuarie – 7 februarie, premergătoare Australian Open.
  • Australian Open 2021 va începe pe 8 februarie, iar Halep, 29 de ani, este a doua favorită a competiției, după australianca Asleigh Barty.

Alertă maximă la la Melbourne: 72 de jucători și jucătoare au fost izolați

  • Momente dificile la Melbourne, celălalt oraș care găzduiește jucători pentru Australian Open! Într-unul dintre avioanele care aduceau participanții la primul Grand Slam al anului se aflau și două persoane infectate cu COVID-19. Conform protocolului, nume mari din tenis vor fi obligate să stea izolate total pentru următoarele două săptămâni, fără a putea să iasă la antrenamente!
  • Printre ei sunt nume mari, japonezul Kei Nishikori și americanul Tennys Sandgren sau rivalele Simonei Halep, bielorusa Victoria Azarenka și americanca Sloane Stephens, precum și Sorana Cîrstea.

Darren Cahill, declarații emoționante despre Simona Halep

Simona Halep, 29 de ani, a ajuns în Australia, acolo unde s-a reîntâlnit cu antrenorul Darren Cahill. Număr 2 WTA, Halep a ajuns în semifinale în ediția trecută de la Australian Open, fiind eliminată de spanioloaica Garbine Muguruza. Jucătoarea noastră are și o finală pierdută la Antipozi, contra danezei Caroline Wozniacki, în 2018. Darren Cahill a vorbit foarte frumos despre România și despre colaborarea cu sportiva noastră. 

Citește și alte știri despre Australian Open: 

Caz incredibil în tenis! E suspendată provizoriu pentru dopaj, dar poate participa la Australian Open

Povestea incredibilă a britanicei Francesca Jones: calificată la Australian Open, în ciuda faptului că are doar 4 degete la ambele mâini

Bernard Tomic a răbufnit după calificarea la Australian Open: „Mi-am riscat viața în Doha ca să joc la Melbourne”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
150183420091445
Lucian Iulian Sopeanu  •  19 Ianuarie 2021, 07:55

Bai gsp ei de 2 lei, de când se cenzurează cuvintele urata și bătrân?! Penibililor!

dobrin
dobrin  •  18 Ianuarie 2021, 18:28

Cât costă pe noapte... mai bine faceati un articol pe tema asta despre Simona Hapciuc, ca de Halep nu suntem interesati.

traian_v
traian_v  •  18 Ianuarie 2021, 15:25

E un apartament de calitate OK si pret mediu. Nu este nicidecum "de lux". Iar pozele sunt desigur luate cu permisiune de pe "hotels.com", da?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează