SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Ilie Năstase a comentat duelul dintre Halep şi Serena: "Doar ultimul meci e important. E ca la neveste, am avut patru, dar numai ultima contează"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2016 19:05

Ilie Năstase a prefaţat întâlnirea dintre Simona  Halep şi Serena Williams, din sferturile de finală ale turneului de la US Open.

Fostul mare tenisman este de părere că important în istoria confruntărilor directe este ultimul meci dintre cele două.

"A jucat de opt ori până în prezent cu Serena, e 7-1 acum în meciurile directe. Dar cele șapte nu contează, doar ultimul meci e important. E ca la neveste, am avut patru, dar doar ultima contează, știți cum e. Iar Simona este în formă bună, intră în meci foarte repede. În toate jocurile de până acum a pierdut doar un set", a spus Ilie Năstase conform Agerpres.

Singura victorie a Simonei în duelurile cu liderul WTA a fost obţinută în 2014, la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2. În ultimul meci dintre cele două, disputat anul acesta, Serena s-a impus în două seturi, 6-4/6-3, în sferturile de finală de la Indian Wells.

Meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams se va juca miercuri noapte, de la ora 02:00, ora României şi va putea fi urmărit în direct pe Eurosport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
merace
merace  •  06 Septembrie 2016, 20:55

Serena nu e imbatabila. Doar in 2016 a pierdut cateva meciuri importante, chiar in faze avansate ale turneelor. A pierdut 3 finale (unde era de neinvins daca ajungea, in anii precedenti) la Australian Open, Roland Garros si Indian Wells, plus semifinala de la US Open 2015. Deci nu mai e Serena de anul trecut, a scazut si la puncte din cauza asta. Simona e in forma acum, poate sa o bata. HAI ROMANIA!

merace
merace  •  06 Septembrie 2016, 22:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

evident, confunzi Albania cu altceva. Dar dupa poza ta, nici nu ma mir. Nu toti oameni stii ce inseamna Albania... Poate ar trebui sa urmezi o scoala albaneza, ca sa fii mai savant in chestiile neromanesti din mintea ta! :D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close