SPORTURI  »  TENIS  »  DEMISIE

Ilie Năstase a demisionat

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ilie Năstase, şi-a prezentat marţi demisia, în urma acuzelor legate de modul în care au fost cheltuiţi banii pentru organizarea meciului România-Franţa din Cupa Davis.

 

sursa: newsin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
 •  12 Februarie 2008, 20:16

cert e faptul ca la noi la romani .. presa inca e de raha_... asa au facut si cu d-l Octavian Belu , dc nu intervenea d-l Basescu acum era antrenor la chinezi ...asa stim noi sa ne rasplatim sportivi si in general oamenii care au facut ceva pt Romania ...pt desteptii care scriu articole pt bani ...tin sa va deschid ochii : atat d-l Tiriac cat si d-l Nastase ...au bani mai multi decat ati visat voi ... si oricate articole scrieti pt diversi ...care va platesc ...tot nu o sa faceti avere ..jurnalisti de ghena ce sunteti! Va treziti voi neica-n lume sa vorbiti fara dovezi ...pai voi stiti ce inseamna jurnalism ? NU ..

 •  12 Februarie 2008, 14:17

pt cel care se ocupa de site:p.s. nu e injuratura.este o prescurtare din latina care inseamna,in traducere,dupa scris.deci poti s-o lasi sa fie citita.la expresie ma refer.qed

 •  12 Februarie 2008, 14:15

ps.sunt din zalau

Vezi toate comentariile (18)
Comentează