SPORTURI  »  TENIS  »  WTA AUSTRALIAN OPEN

Ilie Năstase are mare încredere în Simona Halep: "Poate cîştiga la Australian Open"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 ianuarie 2014 16:34

Simona Halep a învins-o pe Jelena Jankovici în optimile de finală de la Australian Open, reuşind primul sfert din carieră în turneele de Mare Şlem. Miercuri dimineaţă se va bate cu Dominika Cibulkova pentru un loc în semifinalele competiţiei, performanţă pe care nu a mai reuşit-o vreo jucătoare din România.

Fostul mare campion român, Ilie Năstase, a comentat performanţa reuşită de Simona Halep şi susţine că aceasta se poate impune într-un turneu de Mare Şlem: "E un rezultat bun, trebuie să continue la fel acum. Dacă o să aibă un sezon ca cel anterior, atunci e posibil să rămînă constant în primele 10 în acest an.

Cînd va cîştiga un turneu de Mare Şlem atunci va căpăta o mai mare încredere în propriile forţe. Am încredere că poate cîştiga Australian Open", a spus Ilie Năstase la televiziunea sportro.

Şi George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a vorbit despre performanţa Simonei Halep: "Este o performanţă de excepţie. A fost un meci cu presiune, cu siguranţă va avea o partidă foarte dificilă impotriva lui Cibulkova. Chiar dacă slovaca este in clasament sub Simona, va avea un meci dificil, sigur.

Simona este capabilă de performanţe deosebite, cred că porneşte cu un uşor avantaj, dar nu va avea viaţă uşoară.

Chiar dacă nu va lua titlul anul acesta, cu siguranţă într-un an sau doi, cînd va fi mai puternică din punct de vedere fizic, vor apărea şi rezultatele de excepţie", a spus acesta la Dolce.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
steffanel
steffanel  •  21 Ianuarie 2014, 06:22
Postat de plischi pe 21 Ianuarie 2014, 05:38

daca ajunge in finala - i-o doresc din toata inima - iar acolo va da peste azarenka, va trebui sa dea totul pentru a avea sanse.

nu poate da peste azarenka in finala. cu ea se poate intalni in semifinala, asa e pe partea Simonei de tablou.

plischi
plischi  •  21 Ianuarie 2014, 05:38

daca ajunge in finala - i-o doresc din toata inima - iar acolo va da peste azarenka, va trebui sa dea totul pentru a avea sanse.

andrei_30
andrei_30  •  20 Ianuarie 2014, 21:15
Postat de mplttev pe 20 Ianuarie 2014, 20:34

S-a simtit obosita setul 2, asta a fost. Se mai intampla cu un soare torid ce-ți bate-n cap o oră să te apuce o oboseala. Dar după ce a castigat la mare lupta ghemul 1 din setul 3, cu break, s-a inmuiat sarboaica.

Nu era soare si pt sarboaica?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează