SPORTURI  »  TENIS  »  CADOU

Ilie Năstase, cadou special pentru fiica lui Mircea Geoană, la petrecerea de logodnă

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 09:35 / Actualizat sambata, 06 august 2022 10:27

Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat joi o petrecere spectaculoasă pentru a celebra logodna cu americanul Garrett Cayton.

Printre invitații evenimentului care a avut loc la Palatul Mogoșoaia s-a numărat și Ilie Năstase, cel care este nașul Anei.

Ilie Năstase, cadou special pentru fiica lui Mircea Geoană

 Fostul mare jucător de tenis a avut un cadou special pentru fiica fostului candidat la președinția României.

Năstase le-a oferit celor doi tineri una dintre rachetele sale, pe care a semnat. În plus, le-a dăruit și o fotografie, pe care le-a transmis urările sale.

„Pentru Ana ș Garrett. Mult noroc și să aveți o viața minunată”, a fost mesajul lui Ilie pentru Ana Geoană și Garrett Cayton.

Racheta este una specială pentru Ilie, fiind cea cu care a jucat finala la Wimbledon 1972, pierdută în fața lui Stan Smith,  6-4, 3-6, 3-6, 6-4, 5-7.

Ilie Năstase, cadou special pentru fiica lui Mircea Geoană, la petrecerea de logodnă
Cadoul lui Ilie Năstase pentru Ana Geoană

Ana și Garett s-au cunoscut în SUA, unde ambii au fost studenți. La petrecere, mulți dintre invitați au fost foștii lor colegi de la University of Pennsylvania.

La petrecere, Cornelia Rednic a întreținut atmosfera, alături de taraful ei. Din meniu nu au lupsi preparate tradiționale românești, precum sarmale, plăcinte, bulz sau brânzeturi, potrivit Viva.

Citește și: 

Doi ani degeaba: acoperișul retractabil al Arenei Naționale, care a costat 20 de milioane de euro, e nefuncțional de 20 de luni! Anunțul lui Nicușor Dan

La 10 luni după dezvăluirile GSP, situația de la stadionul „Arcul de Triumf” e neschimbată! Aparatura de 1 milion de euro și hotelul sunt blocate în continuare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
267890
267890  •  06 August 2022, 17:30

Despre racheta aia mai bine n-ar vorbi.

marcel1974
marcel1974  •  06 August 2022, 14:01

După Eba, vine tare din urmă, încă una.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează