SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Criza continuă în familia lui Ilie Năstase! Declarații ferme ale Ioanei Simion: „Trebuie să caute ajutor specializat”

Ioana Simion, nevasta lui Ilie Năstase, spune că fostul mare jucător de tenis încă trebuie să muncească pentru a reface căsnicia zdruncinată la începutul acestui an. +19   FOTO
Ioana Simion, nevasta lui Ilie Năstase, spune că fostul mare jucător de tenis încă trebuie să muncească pentru a reface căsnicia zdruncinată la începutul acestui an.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2021 09:33 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 19:20

Ioana Simion, nevasta lui Ilie Năstase, spune că fostul mare jucător de tenis încă trebuie să muncească pentru a reface căsnicia zdruncinată la începutul acestui an. 

  • CONTEXT: Mariajul lui Ilie Năstase, 74 de ani cu Ioana Simion s-a rupt cu scandal pe 8 ianuarie 2021. Soția s-a dus la poliție și a reclamat că fostul lider mondial din tenisul masculin a agresat-o fizic. Scenele de violență domestică ar fi avut loc într-o locație din București.
  • „Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a explicat atunci Ioana Simion, 44 de ani, conform Click.

Ioana Simion despre Ilie Năstase: „Încercăm să vedem ce mai poate fi făcut”

„Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. 

Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum. Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas. 

+15 FOTO

Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară. I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el”, a explicat Ioana Simion pentru playsport.

De ce Ioana Simion nu a depus plângere împotriva lui Ilie Năstase: „Are condamnare, ar fi urât”

În 2018, Ilie Năstase a fost oprit de către polițiști în trafic, a refuzat să facă etilotestul și a devenit agresiv. După un schimb de replici îndelungat cu polițiștii, în cele din urmă, a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice. Ilie Năstase a fost condamnat de Curtea de Apel București la 9 luni și 10 zile de închisoare, după incidentul petrecut în trafic în 2018, cu o perioadă de probă de doi ani. O altă faptă penală l-ar fi dus la închisoare pe fostul mare jucător.

Citește și: 

EXCLUSIV Ilie Năstase a spus adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”

EXCLUSIV Ilie Năstase și Ion Țiriac, urmăriți pe străzile din Londra: „Mă băgați la pușcărie! Mâncam cu 2,5 dolari pe zi, dormeam în hotel de 3 lire!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  01 Martie 2021, 09:05

Ar fi trebuit demult sa fii cautat ajutor de la un psiholog sau terapist de cupluri. Acum la varsta lui nu prea mai vad rostul. In alta ordine de idei, e arhicunoscut ca Nastase are un temperament vulcanic si agresiv, iar despre scandalurile cu fostele iubite/sotii s-au scris tone. Ce credea doamna cand l-a luat ???

mattteo
mattteo  •  28 Februarie 2021, 19:23
Postat de dinamo100 pe 28 Februarie 2021, 11:08

Intr-o tara normala Ilie ar fi trebuit sa intre in puscarie. Nu ca as avea ceva cu el, dar el este un exemplu pentru tanara generatie. Un exemplu prost.

Du-te baaa....voi bagati la puscarie barbatii pentru cum va suna bine

andy_2008
andy_2008  •  28 Februarie 2021, 19:05

Se vede cu ochiul liber ca il IUBESTE pana la ultimul banut. Bine si Tiriac si Ilie arata verzi si frumosi!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează