SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Ilie Năstase, după ce Simona Halep a anunțat revenirea lui Darren Cahill: „Nu mai contează locul 1! Altceva e mai interesant”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 15:11

Simona Halep (6 WTA, 27 de ani) a anunțat azi că australianul Darren Cahill va fi din nou antrenorul ei, începând cu sezonul viitor.  (Detalii AICI)

Ilie Năstase, fost lider ATP, a comentat anunțul Simonei și a spus că obiectivul trebuie să fie câștigarea a cât mai multe turnee de Grand Slam. 

„Dacă Simona Halep l-a ales pe Darren Cahill înseamnă că australianul e cel mai bun antrenor din lume! Ea are încredere totală în el. De acum încolo de ei va depinde câte titluri de Grand Slam vor mai cuceri împreună. 

Nu contează locul 1 mondial. A fost acolo. S-a dus. Altceva e mult mai interesant de acum încolo. Să câştige cât mai multe titluri de Grand Slam! Asta va fi ţinta lor, asta îşi doresc.

Numărul 1 a fost, l-a bifat. E o personalitate în istoria tenisului Simona, dar provocarea vine acum, cu Cahill, la turneele de Grand Slam. Şi eu cred că va mai câştiga câteva”, a declarat Ilie Năstase pentru Prosport. 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Cele 5 metode prin care australianul a schimbat-o pe Halep! Reușește din nou?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
537618173433095
Lica Dumitriu  •  13 Septembrie 2019, 07:58

halepa sar putea sa se marite cu el .

mosvasile
mosvasile  •  12 Septembrie 2019, 21:36

E o eroare!Cei doi si-au spus tot ce puteau sa-si spuna!E ca o ciorba reincalzita!Simona a jucat mai bine fara Cahill!Da,JOCUL ei a fost mai bun!

cipinho79
cipinho79  •  12 Septembrie 2019, 17:16

asteptam cu nerabdare un meci Simona-Bianca ;) cea mai buna sa castige!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează