SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ilie Năstase e istorie! Cine e noul căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 17:12

Ilie Năstase nu mai este, începând de azi, căpitanul echipei de Fed Cup a României. 

Suspendat de ITF după incidentele pe care le-a creat în disputa cu Marea Britanie din aprilie, locul acestuia a fost luat de Florin Segărceanu, care va face pereche cu Alina Tecşor-Cercel.

În cariera lui, cea mai bună clasare a lui Florin Segărceanu a fost locul 73 ATP, poziţie atinsă în 1983. În trecut, el a mai fost căpitan-nejucător la echipa de Cupa Davis a României.

România urmează să joace, în perioada 10-11 februarie, cu Canada, în primul tur al Grupei Mondiale II. Disputa va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fangigi
fangigi  •  02 Noiembrie 2017, 19:22

Era si cazul!

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Noiembrie 2017, 18:34

Binenteles ca e foarte bine.E un om de caracter , are stil ,conduita , nu este obligatoriu sa fii si jucator mare si manager sau capitan de nu stiu care sau invers. Nastase a fost un jucator mare .Atat!

tihi
tihi  •  02 Noiembrie 2017, 18:24

Lasati in pace pnsionarii...si asa batrinii traiesc viata lor putin mai retras.Nastase a fost obligat pe merit sa se retraga,practic s-a autoexclus,dar din fericire avem oameni civilizati care sa preia locul lui . In toate sporturile este important sa fii civilizat,sa respecti fair playul !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează