SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ilie Năstase, "înțepături" în discursul de pe Arena Națională + mesajul transmis Simonei: "Au venit și trandafirii"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 22:47

Ilie Năstase, 71 de ani, campion la Roland Garros în 1973, a participat la evenimentul în care Simona Halep și-a prezentat pe Arena Națională o copie a trofeului cucerit la Roland Garros.

La fel cum au făcut-o primarul Gabriela Firea, dar și președintele FRT, George Cosac, și Ilie Năstase a ținut un discurs în care a felicitat-o pe Simona Halep pentru performanța realizată la Paris.

Totuși, în timpul discursului, Năstase nu a ezitat să "înțepe" Federația Română de Tenis: "Sunt foarte mândru de Simona. Și eu am trecut prin aceeași situație, am jucat trei finale înainte să iau un Grand Slam. O felicit pe ea, îi felicit pe părinții ei. Dacă nu erau părinții...despre Federație mai puțin.

O felicit pentru că a avut răbdare, iar după răbdare au venit și trandafirii, adică victoriile", a spus azi Ilie Năstase.

Vezi și: Tolontan face o paralelă cu situația din 2011 » Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elenaa Udrea cu Lucian Bute

Halep a prezentat trofeul pe Arena Națională, în fața a 15.000 de fani: "Sunt mai emoționată ca la Roland Garros" » Firea, huiduită copios în timpul discursului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  12 Iunie 2018, 13:47

Nasty, puteai sa gasesti alte flori, nu trandafirii! Nu de alta, dar l-ai vazut pe Cosac cum ii mai tragea "limbi" primarului Gabriela Vranceanu-Firea-Pandele & Co? Noroc cu acele "dulcegarii" la adresa... "trandafirului de la butoniera Capitalei"! Sa-i fie de invatatura de minte si sa ia aminte de... traseul altei mari dive politice care acum pribegeste prin lume, benchetuind pe banii pusi deoparte de pe vremea cand ea si amorezul ei prezidential vamuia avutia tarii si o punea la pastrare pentru "zile negre", sperand ca si "concubinul" ei sa o viziteze cat de curand cu o viza turistica.

rjka
rjka  •  12 Iunie 2018, 13:12

Bă lăsați-mă cu garagara voastră cu PSD -ul cu PNL -ul opoziție și putere ați distrus țara asta și mai văd romani ca nu a-și dau seama ca trebui îndepărtați toate partidele sa urmeze un moment 0 ca ăștia care sunt acum ne-au distrus iar cei care vor veni după ei tot la fel de 28 de ani nu i-ați văzut pe toți ce n-au făcut votam degeaba la patru ani ba PSD ba PNL când uni când alți și ce sa întâmplat nimic iei trăiesc bine și noi am devenit dezbinați din cauza lor poate ne trezim și noi intr-o zi .

sibelius
sibelius  •  12 Iunie 2018, 12:00
Postat de Cornel Brincoveanu pe 12 Iunie 2018, 11:56

Cred ca santem cel mai politic popor, nene ! Ba , pina nu amestecam noi o felie de politic in absolut orice, nu putem respira ! Pune -te in situatia fetei aleia. Ea a venit cu inima curata ca sa-si prezinte trofeul, iar lumea fluiera , comenteaza aiurea, numai de respect nu-i arde ! Pai cine voiai tata s-o introduca in adunare?! Basescu, Orban, Johannis, Monica Macovei ? Nu fratello ! Vine primarul si face oficiile ! Asa e peste tot! Nu, noi scotem labele pline de noroi si mazgalim peretii! O fi bine ? O fi rau ?!

Primarul Madridului a prezenta trofeele UCL cucerite de Real? Cel din Londra a mers cu Arsenal? Poate cei din Machester sau Paris au sarbatorit titlurile castigate...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează