SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ilie Năstase și Nadia Comăneci, suporteri de cinci stele pentru Halep la Roland Garros » Fostul lider mondial a făcut show la Paris

Simona Halep și Ilie Năstase
Simona Halep și Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 21:32 / Actualizat marti, 24 mai 2022 22:39

Ilie Năstase (75 de ani) și Nadia Comăneci (60 de ani) se află la Paris, acolo unde urmăresc ediția din acest an a Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Înainte de meciul Simonei Halep din primul tur, cei doi au oferit autografe fanilor. Ulterior, fostul campion de pe zgura pariziană a luat racheta de tenis și a schimbat câteva mingi, ca în vremurile bune.

Ilie Năstase, show la Roland Garros. Nadia Comăneci a filmat momentul

Înainte să înceapă „demonstrativul”, Ilie Năstase a avut o condiție clară pentru cei care voiau să-l vadă jucând: „Haide, dați-mi banii”, a spus fostul mare jucător de tenis. Replica venită de pe margine a fost una pe măsură: „În Bitcoin îți dăm”.

Întregul moment a fost filmat de Nadia Comăneci, care a avut doar cuvinte de laudă pentru Năstase: „Odată campion, mereu campion”, a descris fosta gimnastă momentul viral care l-a avut în prim-plan pe „Nasty”.

Ilie Năstase, despre Simona Halep: „E mai important să câștige turnee de Grand Slam decât să fie pe primul loc”

„Simona a fost numărul 1 și toate fetele care vin din urmă vor să o bată pe ea, sau pe Swiatek. Toate dau cel mai bun din ele când joacă cu cineva care a fost numărul 1. Nu mai contează că acum e 20. Dacă ai fost cândva numărul 1, nu are cum să te conteste cineva. 

Sigur că poate câștiga Roland Garros, dar nu e nevoie să revină pe primul loc. E mai important să câștige turnee de Grand Slam decât să fie pe primul loc. A fost deja, nu mai are nevoie de numărul 1. De ce? Ai fost o dată acolo, acum turneele de Grand Slam sunt mai importante”, a declarat Năstase la Pro Arena, înainte de startul Roland Garros.

Citește și alte știri despre tenis: 

Final de drum pentru Irina Bara și Mihaela Buzărnescu la Roland Garros » Au fost eliminate în primul tur la Paris

EXCLUSIV Imperiul Patrick Mouratoglou » Antrenorul lui Halep a explicat pentru GSP cum a clădit o rețea incredibilă în tenis: „Avem 4000 de jucători, cea mai mare bază din Europa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  24 Mai 2022, 22:56

Lui încă îi trebuie bani, săracul. Păi dacă îi cheltuie pe pipițe!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează