SPORTURI  »  TENIS  »  SPORTIVI

Ilie Năstase, reacție virulentă după ce s-a scris că e în pragul falimentului: „Eu de foame nu mor. Numai proștii spun asta! Să le arăt câți bani am?!”

Ilie Năstase, 74 de ani, a reacționat vehement, după ce s-a scris că ar avea probleme financiare @Imago
Ilie Năstase, 74 de ani, a reacționat vehement, după ce s-a scris că ar avea probleme financiare @Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 17:51 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 18:15

Ilie Năstase, 74 de ani, a reacționat vehement, după ce s-a scris că ar avea probleme financiare.

  • CONTEXT: Zilele trecute, Newsweek informa că „Nasty” mai are doar două firme pe piață, 9 dintre companiile fostului mare tenisman fiind închise în ultimii ani - detalii, AICI.

„Cum adică nu mai am bani? Merg pe jos? Merg pe jos că nu mai am carnet. Numai proștii spun asta, dar lor nu le dau răspuns, le răspund numai deștepților. Să mă duc la bancă să le arăt contul să vadă câți bani am? 

De unde au mai scos și asta? Dacă vor să ne întâlnim, venim fiecare și punem ce avem pe masă. Eu de foame nu mor! România e singura țară în care mă simt sărac! Când mă duc la Paris mă simt bogat. Am de toate! Mă pot duce să mănânc unde vreau, pot sta la cel mai bun hotel. În România, nu! Că în România fiecare își dă cu părerea”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Ilie Năstase, un mare campion al României

60 de titluri la simpluși 45 la dublu are Ilie Năstase, fiind în Top Ten all-time turnee câștigate în carieră

146 de meciurila simplu și la dublu a disputat Ilie Năstase în Cupa Davis

23 august 1973e data la care Ilie Năstase a devenit primul număr 1 mondial al clasamentului computerizat ATP. Și-a păstrat poziția până pe 2 iunie 1974

Sever Dron, despre foștii colegi Năstase și Țiriac: „Nu am mai ținut legătura cu ei. Sunt greu de atins”

Citește mai multe știri de actualitate:

Un titular de la CFR Cluj, OUT: „Simțeam cum se rupe mușchiul!” » Cât lipsește

Ce campionat i s-ar potrivi lui Dennis Man? Încă o voce intră în dezbatere: „Dacă cineva se gândește la viitorul lui, să-l dea acolo”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
305457553261788
Leo Dinu  •  19 Ianuarie 2021, 20:31

Au ajuns astia de tin fituica pentru... sardine sa-l planga pe Natase... azi-maine, isi face si asta o fituica in care scrie ca astia au noroc cu... pestisorul de aur de nu dau faliment...

192486884818821
Mihnea Ilie  •  19 Ianuarie 2021, 19:05

Câți... Am scris corect, dar corectează telefonul greșit..

192486884818821
Mihnea Ilie  •  19 Ianuarie 2021, 19:03

Ilie.. Nu interesează pe nimeni că-ți bani ai... Probabil doar pe doamnele din viata ta. În ccea ce privește materia cenușie, sunt convins ca sunt lipsuri insurmontabile. Multă bafta, ai fost cel mai bun tenismen din istorie. Inegalabil!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează