SPORTURI  »  TENIS  »  CADOU

GALERIE FOTO Ilie Năstase s-a întrecut pe el însuși! Soția Ioana a uitat de divorț și de toate supărările când a primit cadoul „de suflet”

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 13:15 / Actualizat joi, 09 martie 2023 16:21

Ilie Năstase, 76 de ani, e căsătorit cu Ioana, fostă Simion, din aprilie 2019. De-a lungul mariajului, cei doi au fost de mai multe ori la un pas de divorț, în ciuda cadourilor de lux pe care fostul mare jucător de tenis i le-a dăruit soției. Și de 8 Martie a surprins-o!

Nu, nu e vorba despre vreun bolid de sute de mii de euro sau de vreo geantă Hermes unicat! Ioana Năstase a primit un cadou fabulos, de suflet, de la Ilie Năstase. Fostul mare jucător de tenis i-a dăruit soției un buchet uriaș de trandafiri albi, peste 100 de fire.

Ioana Năstase a apreciat atât de mult surpriza de la soțul ei, încât s-a lăudat cu ea în fața fanilor ei, pe rețelele de socializare. Soția lui Ilie Năstase apare într-o fotografie cu buchetul de trandafiri în brațe, pare că se chinuie să îl țină, atât de greu e.

+15 FOTO

„Mulțumesc”, a fost mesajul simplu și direct transmis de Ioana Năstase. Fanii ei imediat au reacționat cu like-uri, i-au făcut chiar și complimente: „La mulți ani, Ioana! (…) Superbă femeie!”.

Cadourile de sute de mii de euro primite de Ioana de la Ilie Năstase

În septembrie 2022 s-a zvonit că Ilie Năstase i-a cumpărat soției Ioana o mașină marca Range Rover în valoare de aproximativ 70.000 de euro, scrie ego.ro. „E o bijuterie!”, a fost reacția Ioanei Năstase atunci când a văzut bolidul primit de la Ilie Năstase. S-a și pozat imediat la volan.

Și în septembrie 2020, de ziua ei, Ioana Năstase a primit de la Ilie Năstase un cadou extravagant: un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în valoare de 240.000 de euro.

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: 'Wow, ce mașină frumoasă'.

Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis", a declarat Ioana Năstase la vremea respectivă, pentru click.ro.

Au fost la un pas de divorț de mai multe ori

De-a lungul mariajului lor de aproximativ patru ani, Ioana și Ilie Năstase au fost la un pas de divorț de mai multe ori, la un moment dat ea chiar a depus și actele necesare pentru separarea legală.

Chiar anul trecut s-a întâmplat să se separe, însă ea s-a răzgândit. Și în 2021 au trecut printr-un moment de cumpănă, ea ar fi sunat la 112 să reclame faptul că Ilie Năstase ar fi violent.

„Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.

Citește și: 

GALERIE FOTO Simona Țăranu s-a supărat pe un fotbalist: „E cam arogant, nu îmi place”

Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
Trandafir
Trandafir  •  10 Martie 2023, 07:20

GSP nu se desminte ! Un articol foarte profesional despre sport.

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Martie 2023, 22:22

A sărăcit ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  09 Martie 2023, 17:55

Ce coincidente fericite. Sa se asorteze cu florile atat de frumoase si domnul fotograf sa fie exact in momentul potrivit, in locul potrivit. Si sunt absolut sigur ca il iubeste pe Ilie extraordinar si ca nu e o gold digger. E doar indragostita de aspectul si de romantismul incredibil al domnului care o sponsorizeaza. Pardon, sustine financiar...Scuze , o tine drept sotie. Felicitari pentru impacare. Suntem toti mult mai linistiti.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează