SPORTURI  »  TENIS  »  CASĂ

Ilie Năstase s-a mutat cu chirie, după ce a fost dat afară din apartamentul lui Ion Țiriac » Soția dă detalii: „Încercăm câteva luni”

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 09:33 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 09:37

Ilie Năstase (76 ani) s-a mutat în Otopeni, într-o vilă cu trei etaje, împreună cu soția sa, Ioana Simion. Fostul mare jucător de tenis stă cu chirie în noua casă.

În urmă cu un an, Ilie Năstase era dat afară din apartamentul care facea parte din complexul de lux deținut de Ion Țiriac. 

Cum arată acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica » Transformarea e uluitoare
METROSPORT
Cum arată acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica » Transformarea e uluitoare

Ilie Năstase nu mai e vecin cu Simona Halep

Fostul mare jucător de tenis locuise acolo timp de 2 ani și era vecin cu Simona Halep. Conform Pro Sport, reprezentații complexului au refuzat să îi mai prelungească contractul pe o sumă simbolică lui Ilie Năstase, mai ales că acesta ar fi acumulat restanțe uriașe. La vremea respectivă, sportivul declarase: „A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri”,

Acum, Ilie Năstase s-a mutat împreună cu soția sa, Ioana Simion, într-o vilă cu trei etaje din Otopeni. Momentan, ei plătesc chirie, însă se gândesc să achiziționeze casa, care nu este deloc ieftină.

Ioana Simion a dat detalii despre noua locuință în care s-a mutat cu Nasty. Ei dețin mai multe apartamente în Constanța, însă vin destul de des și în București.

+15 FOTO

„Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei niveluri. Este foarte spațioasă, are trei băi, livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare, iar sus este mansarda care este imensă, este cât toată casa. Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc.

Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final. Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea, pentru că nu este deloc o sumă de neglijat. Este o locuință scumpă. Este o casă foarte mare, nu o căsuță”, a declarat, Ioana Năstase, pentru Click!.

Citește și:

GALERIE FOTO Maria Guardiola, entuziasmată » A văzut Manchester City - Real Madrid de pe stadion și a transmis un mesaj răspicat

GALERIE FOTO L-a părăsit pe fotbalistul de la Farul Constanța și s-a cuplat cu un om de afaceri: „Mă susține în absolut orice”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
andreivladimir
andreivladimir  •  02 Iunie 2023, 00:12

Un golan dupa ce a terminat tenisul zero!

21lva
21lva  •  01 Iunie 2023, 18:18
Postat de mihneailie030 pe 01 Iunie 2023, 10:44

Nu mai are bani nici sa, și cumpere o rulotă... I, au mâncat banii,, fumeile,,.... Off, Ilie, Ilie... 2 neuroni ai, nici unul nu funcționează la parametrii....

ce-i trebuie bani, doar sta pe spatele prostilor... Baza vointa data in folosinta de pomana, incaseaza chirii de acolo.. unul dintre cei multi, foarte multi paraziti care traiesc pe spinarea prostilor din tara asta

futhienzbang22
futhienzbang22  •  01 Iunie 2023, 17:33

un golan ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează