SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Ilie Năstase s-a revoltat după ce a aflat că Simona Halep are coronavirus: „Suntem proști de tot! Devenim și noi bărbați?”

Simona Halep are coronavirus // FOTO: Guliver/GettyImages +37   FOTO
Simona Halep are coronavirus // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 16:36 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 18:31

Ilie Năstase a reacționat violent după ce a aflat că  Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) are COVID-19.

Fostul lider ATP a spus că a aflat despre faptul că Simona are coronavirus de la soție și că încă nu a vorbit cu jucătoarea despre sănătatea ei.

„Am auzit vestea pentru a aflat soția de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Și nici nu cred că e momentul acum”, a declarat Ilie Năstase despre dubla câștigătoare de Grand Slam, potrivit Prosport.

Simona Halep are coronavirus » Cum se simte Halep și ce mesaj a transmis: „Am avut simptome ușoare”

„Suntem proști”

Ulterior, fostul jucător a avut un atac dur la adresa conducătorilor țării pentru modul în care gestionează pandemia de coronavirus.

„Domnule, cred că am luat-o razna! Ne îndeamnă să mergem la alegeri în timp ce în toate celelalte țări s-a închis totul în afară de școli. Cred că suntem proști rău de tot! Vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu?  Trebuie să mergem acum? Care e problema?

Adică în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franța, unde s-a închis totul și doar copiii merg la școală și învață în continuare.... De ce nu copiem și noi ce fac «proștii» ăia de francezi, de nemți? La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus. Păi nu se pricep în primul rând! Lăsați-i pe cei care se pricep, fraților! Nu mai ieșiți voi în față! Ce facem, ne mai trezim și noi? Mai devenim și noi bărbați vreodată în țara asta sau nu?

Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctorii care se pricep! Nu mă duc la alegeri și îi îndemn pe toți românii să nu meargă la alegeri. Cu riscul de a mă băga la pușcărie”, a adăugat Năstase.

Simona Halep, depistată pozitiv cu COVID-19

Simona Halep se afla de două săptămâni în România, după ce a fost eliminată în sferturi în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros. Competiția de la Paris a fost ultima disputată de Halep în acest an.

Din cauza pandemiei de coronavirus, turneele care se desfășurau în mod tradițional în Asia au fost anulate. Cel mai probabil, dacă situația epidemiologică de la Antipozi o va permite, Halep va reveni pe teren în ianuarie, la Australian Open. 

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a fost mesajul postat de Halep pe Twitter.

VIDEO Irina Bara a rememorat în direct meciul dramatic cu Simona Halep: „Am fost atât de aproape!”

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep are coronavirus » Cum se simte Halep și ce mesaj a transmis: „Am avut simptome ușoare”

Simona Halep are COVID-19. De la Simona Halep la Novak Djokovic: ce alți mari jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19 în 2020

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
785762885617309
Gabriel-Constantin Popescu  •  01 Noiembrie 2020, 13:19

PĂCAT DE TINE ILIE, NU AVEAI CE CĂUTA ÎN POLITICĂ!

427951077389201
Mihai Tanase  •  01 Noiembrie 2020, 12:37

Și americanii votează și stau de o luna de zile la cozi că să voteze , dar acolo există simț civic ceea ce Ilie nu are .

2753591141565415
Leontina Ionescu  •  01 Noiembrie 2020, 12:28

ca sa vezi acest individ s-a alertat abia cand a facut Simona virusul , dar pana acum ca au murit sute de oameni i a trecut pe langa ureche, doar fite si scandaluri.Grija nu i 0 duc Simonei care chiar avea posibilitate de trai sa se dscurce pe izolare, sau sa stea potolita si sa nu il ia, grija este pentru cei samani care nu au cum sa se descurce si care isi pierd mintile pana ies din asta.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează