SPORTURI  »  TENIS  »  ANIVERSARE

De ce Ilie Năstase nu se duce la ziua lui Ion Țiriac: „Răbdarea mea s-a epuizat”

Țiriac și Năstase sunt legați de o prietenie ce datează de decenii. Sursă foto: GSP
Țiriac și Năstase sunt legați de o prietenie ce datează de decenii. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 14:35 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 14:53

Ion Țiriac va împlini duminică 82 de ani, însă Ilie Năstase nu va putea fi alături de prietenul și fostul său coleg din echipa de Cupa Davis a României.

Țiriac e proprietarul turneului de la Marid și se află în această săptămână în Capitala Spaniei. Tot acolo va fi și duminică, în ziua în care își va aniversa ziua de naștere. Dacă Ilie Năstase îl însoțea în mod tradițional la „Caja Magica”, acest lucru nu se va mai întâmpla și în 2021. Nasty a explicat care e motivul pentru care nu a mers la Madrid, dezvăluind că se simte descurajat de restricțiile impuse din cauza pandemiei. 

Ilie Năstase: „Sper că Țiriac m-a înțeles”

„Anul acesta am hotărât deja că nu voi merge la Madrid. Ştiu că finalele coincid cu ziua de naştere a bunului meu prieten, dar voi rămâne acasă. Am şi vorbit cu domnul Ion Ţiriac despre asta şi sper că m-a înţeles!

Vă spun sincer, să zbori trei ore şi jumătate la dus, alte trei ore şi jumătate la întoarcere, până la Madrid şi retur, cu masca aceea pe figură, e un scenariu care nu mă încântă deloc. Nu e chiar simplu să respir şi să mai şi vorbeşti prin ea!. În plus, nici nu m-am vaccinat încă, aşa că am preferat ca anul acesta să nu fiu alături de Ion Ţiriac la sărbătoarea sa. Sper să mă ierte!”, a declarat Ilie Năstase, potrivit playsport.ro.

Ilie Năstase: „Răbdarea mea s-a epuizat”

Într-un fel, am constatat că răbdarea mea s-a epuizat. Nu prea mai am răbdare să mă uit la meciuri, să mă implic în fenomenul sportiv, ca altădată, să călătoresc. Iar pandemia asta, care ne-a adus în faţa unor tribune goale sau, în ultimele zile, aproape goale, nu mă îmbie nici ea la mai multe.

 Aşa că am decis ca în vara asta să fac călătorii foarte scurte. Desigur, voi ţine cont şi de modul în care vor evolua lucrurile cu coronavirusul ăsta, dar decizia mea e luată. Prefer să rămân mai mult prin jurul casei. Plus că nu ştiu cât timp mai am să mă bucur de tot ce e în jurul meu - Ilie Năstase, conform sursei citate

VIDEO Ion Țiriac, dezvăluiri în premieră despre turneul de la Madrid: „Costuri peste costuri! Nici sponsorii nu mai plătesc tot anul acesta”

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep e optimistă înainte de Roma și explică de ce se simte mai bine decât la Madrid: „Pot să fac asta mai bine”

VIDEO Noi explicații pentru înfrângerea Simonei Halep de la Madrid: „Nu am văzut-o niciodată să joace așa!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  08 Mai 2021, 16:16

nu mai are bani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează