SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

EXCLUSIV. VIDEO O jucătoare de tenis din România a trăit o experiență incredibilă în Franța: „Controlorul țipa la mine, tot trenul căuta pașaportul meu”

Alexandra Cadanțu a povestit la GSP Live o întâmplare amuzantă petrecută în Franța. foto: Guliver/Getty Images +10   FOTO
Alexandra Cadanțu a povestit la GSP Live o întâmplare amuzantă petrecută în Franța. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 10:40

Alexandra Cadanțu (30 de ani, fost loc 59 WTA) a fost invitată vineri dimineață la GSP Live, unde a făcut o incursiune prin poveștile acumulate de-a lungul carierei sale.  

Jucătoarea română și-a adus aminte de o întâmplare amuzantă petrecută într-un tren din Franța, o simplă călătorie către un turneu transformându-se într-o experiență plină de peripeții.

„Am multe întâmplări la Paris, pentru că sunt foarte multe turnee acolo. Sunt și turnee WTA și ITF-uri. Mergi non-stop cu trenul, tramvaiul, cu metroul, cu bagajul în spinare.

Mi s-a întâmplat ceva într-un tren. Mergeam la un turneu la Limoges. Mi-a luat cineva bilete la reducere, cu un alt nume, nu era numele meu pe ele. Când a venit controlorul, mi-a zis că nu e biletul meu. M-a întrebat dacă am card de reducere, eu i-am zis că n-am. A început să țipe la mine. El mi-a luat pașaportul și mi-a zis că trebuie să plătesc amendă 200 de euro.

A plecat cu pașaportul meu, s-a dus prin vagon, iar eu am luat-o după el. Am ajuns la capătul vagonului și mi-a zis că e ok, să mă duc la loc. Mai aveam o stație și mi-am dat seama că pașaportul nu e la mine. Am început să fug prin tot vagonul, țipam după controlor. Tot trenul căuta pașaportul meu. S-a oprit trenul în stație și toată lumea căuta pașaportul meu”, a povestit Alexandra Cadanțu, la GSP Live. 

Accidentările au scos-o pe Alexandra Cadanțu din Top 100 WTA

În prezent pe locul 292, Alexandra Cadanțu a atins „career high-ul” pe 6 ianuarie 2014, când a ocupat poziția a 59-a în ierarhia feminină. Din păcate, 2014 a fost un an complicat pentru ea, în care a avut mai multe accidentări care au ținut-o departe de teren, iar clasamentul ei s-a „prăbușit”. 

FOTO. Imagini din cariera Alexandrei Cadanțu

+6 FOTO

Citește și alte știri despre tenis:

Amintirile lui Victor Hănescu, în sferturi la Roland Garros la 24 de ani: „De la meci la meci, mă simțeam din ce în ce mai bine”

VIDEO Bianca Andreescu, în lacrimi în direct: „Plâng! Pur și simplu plâng, e o nebunie!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
10209899427152560
Popa Lucian  •  30 Mai 2020, 18:39

Chiar no name nu e din moment ce a fost top 60 WTA... No name sunt de la 150 in jos

radumatei
radumatei  •  29 Mai 2020, 12:30

Deci, pe scurt, o jucatoare de tenis no name a avut o incurcatura cu pasaportul intr-un tren acum cativa ani. Si cumva, GSP considera ca asta ar fi o stire. Wow. Jurnalism de nota 10.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează