SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

Imagini spectaculoase de la nunta lui Gael Monfils cu Elina Svitolina

Elina Svitolina și Gael Monfils s-au căsătorit / Sursă foto: Facebook ESPN +36   FOTO
Elina Svitolina și Gael Monfils s-au căsătorit / Sursă foto: Facebook ESPN

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 18:23 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 18:50

Francezul Gael Monfils (34 de ani, 19 ATP) și ucraineanca Elina Svitolina (26 de ani, 6 WTA) s-au căsătorit astăzi, imaginile cu cei doi făcând înconjurul rețelelor de socializare.

La începutul lunii aprilie, pasionații tenisului au aflat de pe internet că cei doi s-au logodit. La câteva luni distanță, Gael Monfils și Elina Svitolina au devenit, în mod oficial, soț și soție.

Sursă foto: ESPN
+32 FOTO

Ieri, ucraineanca publicase pe Instagram o fotografie la care a atașat descrierea: „Ultima postare publicată de domnișoara Svitolina”.

Elina Svitolina și Gael Monfils au început relația în ianuarie 2019. Cei doi s-au despărțit în vara lui 2019, dar după o scurtă perioadă au reluat relația. Ulterior, aceștia s-au despărțit din nou în februarie 2021, dar a doua împăcare a fost definitivă.

Elina și cu mine am decis să luăm o pauză de la relație. Decizia a fost incredibil de grea, pentru că încă ne iubim. Dar suntem doi foarte buni prieteni care au realizat că este momentul să ne oferim spațiu și să ne ajutăm reciproc să trăim vieți cât mai fericite și cât mai împlinite. Nu vom face mai multe comentarii și vă mulțumim anticipat pentru că ne respectați intimitatea 
- Gael Monfils, în februarie 2021

Svitolina și Monfils fac spectacol pe rețelele de socializare 

Monfils și Svitolina dețin un cont comun de Instagram, intitulat „G.E.M.S Life”, acolo unde postează fotografii sau clipuri amuzante cu momentele petrecute pe teren sau în viața privată. 

Elina Svitolina e una dintre cele mai atrăgătoare jucătoare din circuitul feminin. Ucraineanca a ținut capul de afiș al publicațiilor mondene în debutul lui 2019, după anunțul relației cu jucătorul francez de tenis Gael Monfils. Cei doi sunt de nedespărțit.

+32 FOTO

VIDEO Elina Svitolina și Gael Monfils, clip video obraznic din camera de hotel

Citește și alte știri din tenis:

Sorana Cîrstea, decizie finală în privința turneului de la Palermo

Roger Federer și-a vândut tricourile și rachetele pe sume amețitoare » Banii, donați în scopuri caritabile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu1
ovidiu1  •  17 Iulie 2021, 14:49

Sanatate si Fericire

Vezi toate comentariile (1)
Comentează