SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Început cu stângul la Indian Wells » Begu și Dulgheru au fost eliminate în primul tur

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 09:21

Irina Begu și Alexandra Dulgheru au fost eliminate în primul tur al probei de simplu de la Indian Wells.

Begu (locul 35 WTA) a fost învinsă de nemțoaica Laura Siegemund în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-4, în timp ce Alxandra Dulgheru (locul 93 WTA) nu a reușit să câștige decât un game în meciul jucat în fața americancei Nicole Gibbs, încheiat 1-6, 0-6.Vania King a învins-o pe Taylor Townsend (6-2, 6-3) și va juca împotriva Simonei Halep în cel de-al doilea tur.

Monica Niculescu s-a calificat în turul doi al probei de dublu, alături de rusoaica Margarita Gasparian, în urma victoriei în două seturi, 6-4, 6-1 în fața perechii Chia-Jung Chuang/Chen Liang (Taiwan/China).

Turneul de la Indian Wells, din categoria Premier, este dotat cu premii în valoare totală de peste șase milioane de dolari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  10 Martie 2016, 11:11

Astea nu-s cele 2 despre care Fosfor zicea ca au refuzat sa vina la Nationala pt ca juca Halep, ca daca veneau le băteam de le scoteam din papuci pe cehoaice?! N-am nimic cu ele, ba din contra, imi pare rau sa le tot vad mâncând bataie, insa poate ca e si vina lor ca in loc sa apeleze la chimia aplicată pt a câștiga, probabil se rezuma doar la mâncatul de banane .... Asta e, nu-i nimic, in sport nu câștigi mereu, capul sus fetelor si bafta in continuare!

gizeh
gizeh  •  10 Martie 2016, 10:27

veșnic...pierzătoare...păcat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează