SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

Norocul ține cu Halep » Simona se menține în Top 3 pentru încă o zi! Cine trebuie să câștige finala Indian Wells ca să nu ajungă pe locul 4

Simona Halep, în prezent pe locul 3 în clasamentul WTA, poate ajunge pe locul 5 // FOTO: Reuters
Simona Halep, în prezent pe locul 3 în clasamentul WTA, poate ajunge pe locul 5 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 08:30

Parcursul sub așteptări al Simonei Halep, 27 de ani, locul 2 WTA, de la Indian Wells - eliminată în turul III de Marketa Vondrousova, 61 WTA - o poate arunca pe româncă în afara Top 3.

Într-un clasament virtual, Simona se află deja pe locul trei, fiind depășită de Petra Kvitova, însă Halep mai poate ceda o poziție în ierarhia feminină.

Elina Svitolina (6 WTA) și Angelique Kerber (8 WTA) erau jucătoarele care o mai puteau depăși pe Simona Halep înainte de startul semifinalelor californiene. Jucătoarea din Ucraina a fost învinsă însă în semifinale de Bianca Andreescu (60 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-4, și va urca doar un singur loc în ierarhia care va fi publicată luni, de pe 6 pe 5, fără să mai amenințe treapta a 3-a ocupată de Simona. 

Doar Kerber o mai poate depăși

Singura jucătoare care mai poate trece de Simona este Angelique Kerber. Jucătoarea din Germania a trecut în semifinale fără mari emoții de Belinda Bencic, scor 6-4, 6-2. Trebuie să câștige turneul, rezultat care o va propulsa direct pe locul doi și o va arunca pe Halep pe locul 4.

  • Marea finală de la Indian Wells dintre Angelique Kerber și Bianca Andreescu va avea loc duminică, de la ora 22:00, pe TV DigiSport 2.

Vezi și: Bianca Andreescu - Elina Svitolina // Ucraineanca o laudă pe canadiancă: „Încă nu am văzut nimic din potențialul ei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
lapusneanul
lapusneanul  •  16 Martie 2019, 19:10
Postat de gerularupeimana pe 16 Martie 2019, 17:10

Daca are noroc si crapa alea de pe primele locuri in noaptea asta, maine ajunge #1.

noroc ca esti prost, altfel erai destept..hahaha

gerularupeimana
gerularupeimana  •  16 Martie 2019, 17:10

Daca are noroc si crapa alea de pe primele locuri in noaptea asta, maine ajunge #1.

mosvasile
mosvasile  •  16 Martie 2019, 15:24
Postat de klauz pe 16 Martie 2019, 10:12

Norocul tine cu halepa, e evident, daca nu avea noroc cu caru era pe locul pe care-l merita 20+. Dar s-a cam terminat, iese curand din primele zece, e prea afoana, prea nu stie tenis, prea mare intamplare in istoria WTA-ului. Ei, acum ca cade, e momentul sa fie verificata la eprubeta, sa o testeze sa vada ce isi face cu "terapia vampir", adica ce substante isi baga in sange. Si ce a fost cu teatrul ilegal de la Beijing: ai sau nu RMN? ARATA-L!!! Ups, sau esti doar o mincinoasa mica?

Mai klauz baci!Simona nu a aparut asa,din pusta!Mai intai a fost campioana la juniori la Roland Garros!Si are niste sute de victorii!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează