SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Inevitabil! Becali spune că e responsabil și de ascensiunea Simonei Halep: "I-am scris două mesaje înaintea meciului cu Șarapova"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 18:34

Gigi Becali e foarte mândru de Simona Halep și spune că a contribuit și el la ascensiunea fabuloasă care a dus-o pe jucătoarea noastră pe locul 1 WTA.

"I-am scris două mesaje înainte de meciul cu Șarapova și a câștigat partida. I-am zis să-și folosească harul, altfel va lua bătaie. Aşa i-am scris. I-am trimis mesaj şi înainte de partida cu Ostapenko", a dezvăluit Becali la TV Digi Sport.

În altă ordine de idei, Simona Halep se pregătește acum pentru Turneul Campioanelor, care va avea loc în perioada 22-29 octombrie.

La această competiție participă cele mai bune 8 jucătoare. Până acum se știu primele 7 participante: Simona Halep, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Venus Williams, Caroline Wozniacki și Jelena Ostapenko.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
para.para
para.para  •  10 Octombrie 2017, 22:50
Postat de florar pe 10 Octombrie 2017, 20:47

Adica Becali are nevoie de GSP care sa vorbeasca in locul lui? Nu spune Becali singur vrute si nevrute? Adevarul? Il spune astazi Ioanitoaia! Pentru tiraje presa iubeste scandalul! Intratat incat il mai si provoaca!

***, hartia de impachetat peste baga si minciuni de la ea la greu. Nu ca gigi n-ar vorbi vrute si nevrute, dar asa cum a recunoscut si ioanitoaia, aceasta hartie iubeste scandalul si cand nu e scandal, il inventeaza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  10 Octombrie 2017, 22:35

DUPĂ RĂZBOI, MULȚI VITEJI SE-ARATĂ! - vechi proverb românesc care îi satirizează pe cei care se laudă și ei măcar cu o fărâmă din meritul altora!

189203981613231
Maria Iancu  •  10 Octombrie 2017, 21:38

Cred ca ori sunteti dusi cu capul ori chiar sunteti stupizi ,asta , putin mai elegant , pai el a zis cum a mobilizat- o si incurajat- o iar voi insinuati numai lucruri neadevărate.Foarte urat ca încercați să manipulați pe cei care va urmăresc. Aveti grija ca nu toti suntem prosti!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close