SPORTURI  »  TENIS  »  DIVORȚ

UPDATE Simona Halep și Toni Iuruc divorțează după un an! A confirmat public vestea-șoc: „De restul se vor ocupa avocații”

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) și Toni Iuruc (43 de ani) ar urma să divorțeze, conform unor zvonuri apărute astăzi în presa mondenă. +32   FOTO
Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) și Toni Iuruc (43 de ani) ar urma să divorțeze, conform unor zvonuri apărute astăzi în presa mondenă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 19:33 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 20:00

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) și Toni Iuruc (43 de ani) vor divorța. Informația a fost confirmată de omul de afaceri, în această seară. 

UPDATE 19:11. Toni Iuruc confirmă divorțul de Simona Halep 

Dacă inițial a oferit un răspuns evaziv, Toni Iuruc a revenit și a confirmat divorțul dintre el și Simona Halep, anunțat astăzi de Prosport.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik

+28 FOTO

Toni Iuruc, 43 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. S-au căsătorit civil pe 17 septembrie 2021 și plănuiau o nuntă specială în această toamnă.

Simona Halep și Toni Iuruc, în divorț

Sursele GSP spun că familia Simonei Halep nu a mai oferit informații despre nunta și petrecerea care trebuiau să aibă loc în luna noiembrie. De câteva luni, invitații au fost lăsați fără noutăți, fapt care a sugerat răceala dintre cei doi.

La mai puțin de un an de la momentul cununiei civile, Simona Halep și Toni Iuruc ar fi decis de comun acord să oficializeze despărțirea, potrivit Prosport.

Fanii au speculat că despărțirea ar fi provocată de perioadele lungi în care cei doi stau despărțiți, din cauza turneelor la care Simona Halep participă. Totuși, soțul a fost alături de ea la New York, pentru US Open, cei doi apărând într-o imagine pe Instagramul Simonei Halep. 

Simona Halep, un singur obiectiv în final de an

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) mare un singur obiectiv concret pentru finalul anului 2022, calificarea la Turneul Campioanelor.

Ediția din 2022 a Turneului Campioanelor are loc în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii. În ciuda eliminării premature de la US Open, Simona Halep rămâne în cărți pentru calificare.

Primele 8 jucătoare într-o ierarhie strict a anului 2022 se califică la Turneul Campioanelor. Halep ocupă în acest moment poziția a 7-a, cu 2.661 puncte. Singura calificată matematic până în acest moment este liderul mondial Iga Swiatek.

Habar n-am ce urmează, o să văd, o să vorbesc cu antrenorul meu. Vreau doar să mă odihnesc și să mă liniștesc după meciul ăsta. Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac, nu mai pot să schimb nimic. Privesc înainte și o să încerc să mă motivez să fiu mai bună la următoarele meciuri
- Simona Halep

VIDEO CTP, despre marele merit al lui Mouratoglou în transformarea Simonei Halep: “E jocul pe care-l aștept de un an!”

Citește și alte știri din tenis:

Ce surpriză la US Open: Nick Kyrgios, care eliminase liderul mondial, a fost scos în sferturi după un meci cu 61 de ași!

VIDEO Nadal, eliminat în optimile US Open de favoritul gazdelor: „La 40-0, aveam picioarele ca de beton”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (88)
adriann_
adriann_  •  08 Septembrie 2022, 12:19
Postat de torinezul pe 08 Septembrie 2022, 10:38

Amice, "datorate pandemiei"?? Cu trei doctorate? Hm, incep sa am dubii. Evenntual, cauzate de pandemie.

Individul e un mitoman, a pretins ca il vizitase ginerele din Australia in toamna lui 2021 cand aia erau in cel mai sever lockdown pe care l-a vazut planeta. (au avut lockdown sever din Iulie 2021 in Decembrie 2021 din cauza variantei Delta). Mitomanul habar n-avea de chestia asta si s-a lasat prins in mod jenant cand a inceput cu povestile despre vizita "ginerelui din Australia" :))

adriann_
adriann_  •  08 Septembrie 2022, 12:09
Postat de tictictic pe 08 Septembrie 2022, 00:48

Repet, nu mint pentru ca nu ma pricep. Tot ceea ce am relatat este real, inclusiv vizita fetei si ginerelui meu din Australia la mine la Moieciu, la sfarsit de septembrie, cand restrictiile de calatorie (datorate pandemiei) din Australia au fost relaxate, in anumite conditii. Am dat chiar si link-urile oficiale in sensul asta... In fine, e treaba ta ce crezi, dupa cum te duce mintea. Altfel, psihologic vorbind, manifestarea ta e tipica pentru vulgul care neaga intelectul, pe simplul motiv de complex de inferioritate. Spre exemplu, colectivizarea fortata din anii 1949-1952 a fost facuta de catre lenesii si paria satelor, care n-aveau nimic si nici de munca nu le-a ars vreodata. Astia i-au fortat pe taranii gospodari sa semneze cedarea bunurilor si proprietatilor la colectiva, cu pistolul la brau. Eheee... de cand asteptau astia sa-i vada pe gospodarii satului la acelasi nivel de saracie ca si al lor!!! Ai idee cat de fericiti s-au simtit golanii aia in momentele alea?!? Asa, cum te simti si tu acum, cu amicul tau cu jantele, ca va puteti permite sa va conversati cu cei superiori voua... si nu vorbesc aici numai despre carti citite, scoli, diplome sau doctorate.... ci despre banalul bun simt si un minim grad de inteligenta nativa... Atat!

Da ma, clar. Se vede mai jos, nici cand am facut misto de tine ca n-ai inteles referinta n-ai fost in stare sa intelegi despre ce era vorba la faza cu "cina frugala cu limbi de flamingo". Uite o chestie simpla, usor de inteles: falsele pretentii de superioritate (sau cum se spune popular umflatul in gusa ca broscoiul ) tin cata vreme ai de-a face cu oameni simpli, needucati, fara scoala. Sunt convins ca printre fcsb-isti ai putea trece drept intelectual cu stilul asta pompos-gaunos samd. Figura tine pana dai de oameni ca mine, care chiar au scoala si lecturi. Acolo ti se rupe filmul imediat. Cand mai dai reply sa nu "uiti" sa-mi spui de ce pretentiile tale de a fi avut doctorat la 23 de ani pe timpul lui Ceausescu te-au facut de ras.

dandana
dandana  •  08 Septembrie 2022, 12:00

Era de așteptat ca se întâmplă asta. A căzut în... Ăluia și a zis ca a găsit tezaurul romanesc luat de Rusia. Nu dragilor a făcut eroarea vieți. Eu îl vad pervers pe tipul ăsta, nu cred ca a urmărit o relație cu ea, și mai mult sa se facă cunoscut. Și oricum ce ne interesează pe noi de ce face Halep înafara terenului de tenis? Acolo o vrem bine, ca problemele astea se văd în ultimul meci al ei. Speram sa ne mai dea 3-4 ani de tenis bun sa ne bucurăm. Cine știe când ne vom mai bucura de tenis asa! Eu recunosc ca din cauza ei urmăresc tenis acuma, înainte mi se părea o pierdere de timp.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează
Close