SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Înfrângere neașteptată pentru Monica Niculescu » Românca a fost eliminată în primul tur la Roma

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 14:31

Monica Niculescu a fost eliminată surprinzător în turul I al turneului de la Roma, fiind învinsă de columbianca Mariana Duque-Marino.

Deși pornea cu prima șansă, românca, locul 34 WTA, a pierdut categoric în fața adversarei, locul 109 WTA, scor 4-6, 1-6, după un meci care a durat o ora și 40 de minute.

În primul set, Niculescu a pierdut de două ori pe propriul serviciu, iar break-ul reușit de ea nu a fost suficient pentru a nu pierde setul. În a doua parte, românca nu a avut nicio șansă și a pierdut de trei ori pe serviciul ei, fără să facă vreun break.

În turneul italian au mai rămas două românce. Simona Halep, care va juca împotriva învingătoarei meciului Sabine Lisicki - Daria Gavrilova, și Irina Begu, care se va duela cu Victoria Azarenka.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  10 Mai 2016, 18:13
Postat de lapusneanul pe 10 Mai 2016, 17:39

6-4, 6-3.. pentru recent castigatoarea de la madrid in maxim 1h si 20 min...

Asa sa fie. In singurul meci jucat, dar pe hard, Simona a castigat in 3 seturi anul trecut la IW. A fost de bun augur, pentru ca a castigat turneul. Cine stie? :-)

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Mai 2016, 17:39
Postat de adi_stelistul pe 10 Mai 2016, 17:27

Gavrilova e adversara Simonei in turul 2. O adversara complicata, semifinalista anul trecut aici (se intalnesc asadar cele doua care au pierdut in semifinale in 2015), ce are in acest an 2 victorii la Kvitova, le-a invins anul trecut pe Sarapova, Ivanovic, Bencic (de 2 ori), Bacsinszky, Errani, Safarova, etc., dar poate sa si piarda neasteptat in fata unei adversare mai slab cotate. Oricum, un adversar complicat pentru Simona.

6-4, 6-3.. pentru recent castigatoarea de la madrid in maxim 1h si 20 min...

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Mai 2016, 17:36

e neasteptata prin prisma locului in clasament insa h2h inainte de acest meci arata 3-3...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close