SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Interviu spumos cu Simona Halep » Cum se îmbracă la prima întâlnire, cine vrea să-i cânte la nuntă și ce face când se trezește: "Am un joc"

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 14:21

Simona Halep, locul 1 WTA, se pregătește de Turneul Campioanelor, care începe de 22 octombrie, și se relaxează după o perioadă dificilă.

Românca a acordat un altfel de interviu, pentru Virgin Radio, și a vorbit despre pasiunile sale, despre cum se îmbracă la prima întâlnire, despre cum se relaxează și despre cine ar vrea să îi cânte la nuntă.

...despre cum se relaxează: "Când mă trezesc, nu mă uit pe Facebook, ci pe Instagram. Am şi Facebook, dar nu-l folosesc mai deloc. Twitter n-am pe telefon. Instagram folosesc, chiar postez des. Şi am un joc, se numeşte Fix. E interesant, dar numai când mă plictisesc. Atunci când sunt în aeroport.

Am un grup pe WhatsApp cu echipa mea, cu cei cu care lucrez zilnic. Trebuie să comunicăm între noi să ştim ceea ce facem. În rest, n-am. Vorbesc individual cu toate persoanele. Primesc foarte multe poze haioase, de multe ori și cu mine. Chiar mă amuză de multe ori.

Nu mă uit pe YouTube și nici nu mă uit la seriale. Urmăresc doar un serial turcesc, care mă deconectează, mă scoate din ale mele. Dar nu sunt la zi cu el. Mă uit când am timp. Se numeşte «Mireasă din Istanbul», dar nu e la telvizor."

...despre întâlnirea cu Andrea Bocelli: "La nunta mea l-aș chema să cânte pe Andrea Bocelli. L-am întâlnit recent și am făcut o poză cu el, chiar am fost emoţionată. Nicodată n-am fost aşa de emoţionată întâlnind pe cineva".

"Înainte nu mă hotăram cu ce să mă îmbrac, dar am progresat foarte mult. Aveam cam 45 de minute. Când puneam ceva pe mine, voiam altceva. Acum doar mă gândesc şi mă îmbrac direct. La prima întâlnire port pantaloni. N-am fost niciodată în fustă la o întâlnire. Dansez foarte mult, dar la petreceri private. În club, dacă merg, nu dansez foarte mult" Simona Halep

Citește și: Simona Halep dezvăluie prin ce trece după ce a ajuns numărul 1 WTA: "E puțin ciudat" » Cum s-a schimbat românca

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Octombrie 2017, 20:41
Postat de mariuss72 pe 13 Octombrie 2017, 15:54

Stie cineva unde pot descarca Mireasa din Istanbul toate sezoanele?

..))))))))))))))))) FList.

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Octombrie 2017, 18:47
Postat de mariuss72 pe 13 Octombrie 2017, 16:36

Ma intreb oare ce au cei doi in comun...desi Hagi are o scuza, abia scapase din comunism. Asta isi plimba in 2017 papucii cu puf, ca ultima manelista de la piata.

frustare de dinamovist...no coment !

1045286738821635
Dani Corban  •  13 Octombrie 2017, 18:36

Cum, nu freacă menta pe facebook, pe youtube, prin cluburi cu restul ***?! Eu credeam că ăsta e secretul performanţei, aşa ajungi nr. 1 mondial.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează