SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Ion Ţiriac a dat verdictul pentru grupa Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: "Important e să vezi un singur lucru"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 18:29

Fostul mare tenismen român Ion Ţiriac e de părere că Simona Halep are parte de o grupă perfectă la Turneul Campioanelor. Serena Williams, Eugenie Bouchard şi Ana Iavanovici sînt adversarele româncei.

“Eu cred că e grupa perfectă! Cu cît e mai grea grupa, cu atît mai bine. Fata asta a venit de undeva din cer, într-un an de zile.

Important e să vezi un singur lucru la Simona Halep, în acest turneu: dacă este sau nu competitivă la nivelul acesta. Să ne bucurăm, eu zic că e un exemplu senzaţional pentru România, pentru tinerii din România.

Cred că tenisul ar putea să ia o întorsătură grozavă în mometul ăsta pozitiv. Avem steagul României la Roland Garros pînă în mai, anul viitor. Nu l-am mai avut de 38 de ani, şi ăsta e mare lucru", a spus Ion Ţiriac la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
sorineldobre
sorineldobre  •  20 Octombrie 2014, 08:04

Bine zis Ion Tiriac ! Omul asta mai si vorbeste pec and Nastase nu prea face chestia asta !

andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 02:10

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!! dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!! dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 01:51
Postat de sange_alb.rosu pe 20 Octombrie 2014, 00:00

Stoaia este mandria tarii????? Se pare ca ai memoria tare scurta. UEFA a publicat niste statistici anul trecut, statistici de care e normal ca un branzar ca tine cu creierul spalat cu zer de la oile lui jiji sa nu isi mai aduca aminte. Mai slobozule, conform statisticilor UEFA, stoaia ta este CEA MAI PROASTA ECHIPA DIN ISTORIA UCL!!!! Cat tupeu sa ai sa te consideri mandria tarii, cand orice echipa din UCL isi doreste sa pice cu tine in grupa ca sa isi asigure 6 puncte!!!!

Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschid gura incepe un idiot sa vorbeasca. Daca ai fi de 2 ori mai destept ca acum, ai fi un mare idiot. As vrea sa te insult, dar nu cred ca te-ai prinde. SI CA SA FIARBA SI SA CRAPE FIEREA IN TINE ,POFTIM : dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!! dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!! dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează