SPORTURI  »  TENIS  »  GIULEȘTI

Ion Țiriac, afacere GIGANTICĂ în zona Giulești! Demolează o suprafață imensă pentru noul plan

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 17:23

Ion Țiriac a achiziţionat, la puţin timp după Revoluţie, cei 25.770 metri pătraţi pe care funcţiona Societatea Română de Ascensoare, iar de câteva zile au fost puse la pământ aproape toate halele din zona Giulești. 

La mai puțin de o stație de tramvai de noul stadion Giulești e un alt șantier. Buldozerele și basculantele intră și ies la foc automat. Se muncește inclusiv în week-end, totul pe repede înainte pentru a finaliza cât mai rapid construcția unui complex rezidențial de lux cu birouri, apartamente și penthouse-uri spațioase. 

Teren cumpărat după Revoluție

În ultima lună au fost puse la pământ șase corpuri de clădire. Pe vremuri aici funcţiona Societatea Română de Ascensoare IMFA. Dar după căderea regimului Nicolae Ceaușescu, Ion Țiriac a achiziționat cei 25.770 de metri pătrați din zonă. 

Săptămână de săptămână buldozerele pun la pământ corpurile de clădire existente pe terenul ce aparține fostului mare tenisman. O clădire de cinci etaje a fost distrusă în doar câteva zile! Luni dimineață muncitorii demolau etajele superioare, iar la cinci zile distanță în proporție de 95 la sută era pusă la pământ! 

Citește și:

Simona FORȚĂ BRUTĂ! Cu dureri la încheietură, jucătoarea noastră a strâns din dinți și s-a calificat în turul 2 la Australian Open

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
2782649128522401
Andrei Stamate  •  23 Februarie 2020, 19:52

Și ce vină are Ion Țiriac ? A cumpărat terenul respectiv la prețul pieții. Era mult mai bine dacă terenul respectiv intra în posesia unor atârnători străini aflați pe aici pe la noi ? Aceștia, despre care vorbesc, nu îl cumpărau. Dădeau la schimb ceva. O coadă de avion sau un tanc vechi scos din uz, așa cum a făcut A.Klemm și ambasadorul SUA de dinaintea lui. Ne-au dat avioane scoase din uz, adică depășite ca tehnică, ce se aflau depozitate în Portugalia. Este doar un exemplu.

371821246976553
Aurel Aureliano  •  22 Ianuarie 2020, 13:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Ianuarie 2020, 22:31

Legătura cu sportul care e?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează