SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

FOTO Ion Țiriac, apariție nonconformistă: „Eu sunt contra modei!” » Cu ce s-a încălțat miliardarul

Omul de afaceri Ion Țiriac (83 de ani) a avut o apariție nonconformistă la evenimentul susținut astăzi la patinoarul din Otopeni.  / FOTO: Captură @Digisport +15   FOTO
Omul de afaceri Ion Țiriac (83 de ani) a avut o apariție nonconformistă la evenimentul susținut astăzi la patinoarul din Otopeni. / FOTO: Captură @Digisport

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 20:16 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 20:55

Omul de afaceri Ion Țiriac (83 de ani) a avut o apariție nonconformistă la evenimentul susținut astăzi la patinoarul din Otopeni. 

Ion Țiriac a fost extrem de activ în ultimele zile. A susținut mai multe conferințe de presă ad-hoc și a abordat toate temele actuale din sportul românesc. Cea mai recentă apariție a fostului mare jucător de tenis a fost una inedită. 

Ion Țiriac / FOTO: Captură @Digi Sport
Ion Țiriac / FOTO: Captură @Digi Sport
Ion Țiriac / FOTO: Captură @Digi Sport
Ion Țiriac / FOTO: Captură @Digi Sport
Ion Țiriac / FOTO: Captură @Digi Sport
+11 FOTO

Ion Țiriac, apariție nonconformistă: „Eu fac moda!”

Ion Țiriac a apărut îmbrăcat cu o geacă de piele neagră, cu însemnele grupării de fotbal american Indianapolis Colts, o pereche de pantaloni negri și niște ghete înalte, de culoare maro. 

„Eu sunt contra modei, pentru că eu iau ce-mi place şi fac eu moda. Am o jachetă pe mine, primită cadou de la cei de la Colts, acum vreo 30 de ani, iar cizmele mi le-am făcut eu cadou, pentru că îmi plac”, a comentat Ion Țiriac ținuta, potrivit digisport.ro.

Ion Țiriac, în topul milionarilor României

Averea lui Țiriac a crescut de la 6 miliarde de lei în 2020 la aproximativ 7,2 miliarde de lei la finalul anului 2021. Prin urmare, el a adăugat în acest an încă 1,2 miliarde de lei la capitalul pe care îl deține. Cu această sumă, el se clasează pe locul 3.

De altfel, Țiriac e singurul om de afaceri din lumea sportului aflat în top 10 cei mai bogați români. Pe lângă sport, el mai are afaceri în domeniul imobiliarelor și al automobilelor.

VIDEO. Ion Țiriac, despre cazul Halep: „Avocații ei sunt lenți!”

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Ion Țiriac anunță construirea unei arene de 30 de milioane de euro: „Cred că îmi ajung banii puși deoparte!” + „strică” proiectul Dinamo: „Vindeți și faceți blocuri!”

EXCLUSIV Vor să le ia numele și trofeele celor de la Rapid » Urmează decizia Curții de Apel: „Au folosit marca fără să anunțe, în baza ei s-au numit așa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  13 Ianuarie 2023, 23:58

„Au apărut în ultimele zile diverse articole despre o presupusă relație amoroasă a mea. S-au vehiculat diferite nume ale unor domnișoare. Cei care au scris nu s-au hotărât care dintre ele ar fi. Am spus de nenumărate ori și o spun și acum. Înțeleg că numele Tiriac vinde orice și înțeleg apetitul pentru senzaționalul neverificat al unora din presă.", dezvăluia în iulie 1942 Ion Tiriac.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  13 Ianuarie 2023, 23:48
Postat de maradona79 pe 13 Ianuarie 2023, 21:07

Fac moda, fac moda, peeeeesteeeee tot. Teodora, tanara domnita, plange si suspina, asteptandu-l pe Ion.

Sorry, diego, no can do: in gradina lui Ion, toate pasările dorm.

maradona79
maradona79  •  13 Ianuarie 2023, 21:16

De asemenea, Tiriac a declarat ca nu poarta de doua ori aceeasi pereche de chiloti. Deci, daca aveti ocazia sa puneti mana pe o pereche folosita, intr-o buna zi i-ati putea vinde la licitatie si deveni bogati.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează