SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Soțul Serenei Williams reacționează dur la adresa lui Ion Țiriac după ce miliardarul i-a cerut jucătoarei să se retragă

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 13:26 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 14:32

Omul de afaceri Alexis Ohanian (37 de ani), soțul americancei Serena Williams (39 de ani, 11 WTA), a avut o recție acidă la adresa lui Ion Țiriac.

Ion Țiriac a vorbit dur despre Serena Williams, deținătoare a 23 de trofee de Grand Slam, și a cerut ca aceasta să renunțe la tenis.

„La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2.

Soțul Serenei Williams i-a răspuns pe twitter lui Ion Țiriac

Declarațiile lui Țiriac au deveni virale pe Twitter, iar Jose Morgado, un jurnalist portughez, a postat mesajul „E sigur să spunem că Serena nu va mai juca niciodată la Madrid”, făcând referire la Mutua Madrid Open, turneul din Spania deținut de Țiriac.

Alexis Ohanian a comentat la postarea pe Twitter a portughezului și a avut o replică dură. „E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac”, a fost mesajul soțului Serenei Williams.

Averea reală a lui Ion Țiriac » E al doilea cel mai bogat român

+45 FOTO

Serena Williams și Maria Sharapova sunt cele mai bogate femei din sport, dar locul 3 este o surpriză absolută!

Cu ocazia finalului de an, Yahoo Finance a întocmit topul celor mai bogate sportive din istorie. Primele trepte ale podiumului sunt ocupate de Serena Williams (39 de ani) și Maria Sharapova (33), dar al treilea nume din ierarhie este o surpriză totală.

Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Alexis DeJoria (43 de ani), șoferiță de Drag Racing care concurează în NHRA, la categoria „Funny Car”. Averea estimată a acesteia este de 100 de milioane de dolari! În 2016, a devenit prima femeie care a concurat în 100 de evenimente Funny Car. Cum arată top 10 și pe ce loc e Simona Halep, vezi aici. 

VIDEO  Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem! Va fi ca la gimnastică”

Citește mai multe știri din tenis: 

Venus și Serena Williams, în dans spre Australian Open: „Sper că vedeți cât suntem de serioase la antrenament”

Un fost jucător de tenis tulbură apele în ATP: „Roger Federer nu e cel mai bun din istorie, Novak Djokovic e subevaluat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  04 Ianuarie 2021, 20:48
Postat de bazinga pe 04 Ianuarie 2021, 15:29

Cu toate prostiile pe care le debiteaza Mos Tiri, de data aceasta are mare dreptate !Williams Serena a ajuns realmente o rusine la adresa tenisului prin simpla ei prezenta in arena !Miscarea ei in teren este un chin, orice raliu o epuizeaza dupa un singur sprint, a ajuns jalnic ! Aspectul si multitudinea pe care o poarta intr-o anume zona a corpului, de fapt in intrebul ei corp, arata ca femeia e depasita si realmente inestetica in infatisarea ei ei ! A fost mare, acum e si mai mare, ok, e destul, acum ne agreseaza vizual !GO FOR IT, MR TIRI !

Chiar esti atit de naiv să crezi că Serena se va lăsa de tenis la sugestia ilustrului necunoscut bazinga, sau chiar a ilustrului octogenar Țiriac? Serena se va lasa cind consideră ea de cuviință. Unde mai pui milioane de admiratori si suporteri pe care-i are.

danut1971
danut1971  •  04 Ianuarie 2021, 17:57

serena fcsb

tictris
tictris  •  04 Ianuarie 2021, 17:41
Postat de persanu pe 04 Ianuarie 2021, 17:06

As fi absurd sa context valoarea in tenis a lui Tiriac. Dar daca ai si bani nu inseamna ca te si pricepi la toate , ai prins-o ? Multi ar fi facut banii lui Tiriac daca faceau afaceri cu statul mai ales imediat dupa 90. Ilie Nastase a ramas plin de saracie , nu neaparat ca nu era destept ci pentru ca nu a avut tupeul lui Tiriac. Dupa ani si ani a facut o groaza de bani si bv lui , dar nu banii sunt totul . Si daca tot ne intoarcem la spusele lui Tiriac hai totusi sa i le aplicam si lui , nu crezi ??? Cum ti se pare gluma facuta legata de avioanele lui , ca el atunci cand nu are pilotul disponib piloteaza el , si reporterul zice , va pilotati singur avionul ? Tiriac: Nu , avioanele . Asta asa daca tot vrem sa disecam cuvant cu cuvant si sa ii dam dreptate pana la capat. Nu ti se pare absurd ca un miliardar sa iasa la TV sa se laude cu masini de epoca scumpe avioane miliarde etc iar altii nu au dupa ce bea apa ??? Nu ca ar avea saracii vreo vina , doamne fereste. Dar la fel cum te uiti la tenis si ramai scarbit , la fel raman si eu scarbit cand imediat dupa o stire cu 6 frati intrun sat saracacios din Romania au ramas fara tata care a murit si nu au geamuri la casa si nici ce manca si se apropie iarna si sunt in picioarele goale fara lemne de foc etc ... si imediat apare Tiriac sa ne vorbeasca despre milioanele lui avioanele lui si masinile lui si sa ne zica cum ar face el cu Romania ca lumea sa aibe salarii foarte mari etc ... Hai totusi sa ne vedem lungul nasului ...

Bati campii! Ion Tiriac NU si-a facut averea in Romania, pentru ca din anii '80 NU a mai trait in Romania! Simplu! Spre deosebire de Ilie Nastase, care a frecat-o prin regimul comunist alegandu-se doar cu un grad onorific de "general al armatei romane", Ion Tiriac a investit ce-a adunat de-a lungul carierei in OCCIDENT si de acolo si-a facut averea, fie ca manager de tenis al lui Villas sau Becker, fie in alte domenii ale industriei private din vest. Asa se face ca, dupa '90, Tiriac a adus in Romania proaspat scapata de ciuma rosie a totalitarismului comunist investitori de lux in paragina economiei romanesti: Volkswagen, Porsche, Mercedes, Siemens, HVB Bank, UniCredit Bank, RBS Bank, Bosch, Allianz, etc. Acuma, ca Ion Tiriac este proprietarul unui turneu de tenis de rang Premier Mandatory la Madrid, in timp ce Ilie Nastase traieste din pensia de "general", nu e vina lui... Ma-ntelegi, omul ala a muncit enorm pentru banii pe care-i are... statul roman nu i-a dat nimic mai mult decat dreptul de a exploata un domeniu de vanatoare la Balc... atata tot! In fine, ramane cum am stabilit: la meciurile Serenei Williams n-ai decat sa te uiti tu; ca mie niste *** d-astea nu-mi plac... si cred ca e inutil sa-ti mai explic si de ce!:-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează