SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Țara pentru care Ion Țiriac ar părăsi România: „Aș vrea să fug de tot acolo! Acum mă duc și stau 2-3 săptămâni”

Omul de afaceri Ion Țiriac (86 de ani) spune că i-ar plăcea să se retragă în Namibia, țară unde deține un resort de lux.
Omul de afaceri Ion Țiriac (86 de ani) spune că i-ar plăcea să se retragă în Namibia, țară unde deține un resort de lux.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 19:44 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 21:12

Omul de afaceri Ion Țiriac (83 de ani) spune că i-ar plăcea să se retragă în Namibia, țară unde deține un resort de lux. 

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, continuă să fie extrem de activ. Este implicat în mai multe proiecte imobiliare și conduce în continuare o serie de turnee de tenis. Omul de afaceri visează la o vacanță lungă în Namibia.

„Singurele mele plăceri sunt cele din Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot, și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu, dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a spus Ion Țiriac, potrivit Antena 3

Unde ar vrea să se mute Ion Țiriac

Namibia este o țară situată în sudul continentului african, pe țărmul Oceanului Atlantic, cu 2,5 milioane de locuitori.

În anul 2020, Ion Țiriac achiziționa un resort de lux din Namibia. Plătea 5,5 milioane de euro unor afaceriști elvețieni. Terenul se află la marginea unei albii de râu uscate, dar deține și o porțiune de unde pot fi observate animalele sălbătice specifice locului, potrivit EVZ.

VIDEO Ion Țiriac, despre „laboratorul” din care a ieșit David Popovici și marele merit al Cameliei Potec: „300 de copii, trei zile de concurs, șase ore de antrenament pe zi”

Citește și alte știri din sportul românesc:

România, eliminată în „optimile” Campionatului European de polo

Canotajul românesc are viitorul asigurat: 9 medalii la Europenele U23 din Belgia!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
666piturca
666piturca  •  06 Septembrie 2022, 00:32
Postat de albvioletforever pe 05 Septembrie 2022, 17:56

***? Au aminitiri din copilarie, de cand mergeau la scaldat?

Tie iti 3buie desene, e okay, esti in alta ligă.

albvioletforever
albvioletforever  •  05 Septembrie 2022, 17:58

Du-te in Namibia si concediaza pe toti acolo, ca nu vin turistii anul asta - poate nici la anul. Au stiu elevetienii aia de ce vand. Daca era vreo afacere, cumparau ei in 2020 ( buy the dip). Insa ei au preferat sa vanda in pierdere.

albvioletforever
albvioletforever  •  05 Septembrie 2022, 17:56
Postat de 666piturca pe 04 Septembrie 2022, 22:09

Terenul se află la marginea unei albii de râu uscate, de unde pot fi observate animalele sălbătice, prin confortul asigurat de luneta pustii. Wonderful.

***? Au aminitiri din copilarie, de cand mergeau la scaldat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează